Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Proper pizza&pasta - singura pizzerie din Sibiu care pune la dispoziția clienților o bibliotecă

Proper pizza&pasta - singura pizzerie din Sibiu care pune la dispoziția clienților o bibliotecă

Proper Pizza a devenit mai mult decât o pizzerie. Dincolo de preparatele care au dus locația pe locul doi pe Food Panda, din punct de vedere al recenziilor, a devenit singura locație din Sibiu care pune la dispoziția clienților o bibliotecă. Astfel, aceștia pot împrumuta o carte, pe care, după ce o citesc, o returnează. De asemenea, cine dorește să doneze bibliotecii Pizza Proper o carte, va fi recompensat cu o pizza din partea casei.

Proper Pizza este o afacere care s-a dezvoltat în stil franciză. Prima pizzerie a fost deschisă în Irlanda, a urmat Anglia, apoi Proper Pizza a ajuns în România. Sibiul a fost orașul cu numărul patru în care a fost deschisă pizzeria. De un an de zile sibienii comandă deja preparatele Proper Pizza și au dus localul pe locul doi din punct de vedere al recenziilor pe Food Panda. Calitatea preparatelor și rapiditatea cu care sunt livrate în condiții de maximă siguranță au făcut din Proper Pizza una dintre cele mai căutate locații de profil din Sibiu.

La Proper Pizza preparatele de bază sunt pizza și pastele, ambele fiind făcute în bucătăria localului. În meniu sunt peste 25 de sortimente de pizza, iar clientul decide dacă își dorește să fie mică, medie, mare sau family (party).

„La noi, preparatele principale sunt pizza și pastele care se fac la restaurant după rețetele noastre. Aluatul de pizza este o rețetă proprie pe care o respectăm cu sfințenie. Dacă greșim ceva la ea nu mai iese aluatul așa cum ne dorim”, spune Adrian Cristian Șerban, managerul Pizza Proper.

Pastele de la Proper Pizza se disting printr-o combinație inedită de ingrediente care duc spre un gust desăvârșit.

În meniu pot fi descoperite, însă, și alte preparate, cum sunt aripioarele de pui, creveți crispy, inele de ceapă, cod pane, cartofi sau deserturi. Calitatea meniului este certificată de numărul mare de comenzi, de gradul de mulțumire ridicat al clientului și de faptul că rezistă ca afacere pe piața de profil chiar și în perioada pandemiei, cu toate că au deschis de puțin timp în Sibiu.  

„Primele două luni în care am fost cu toții în starea de urgență au fost mai dificile, dar noi nu ne-am închis niciun moment. A fost o perioadă în care am mers pe zero sau chiar am fost în pierdere, dar ne-am revenit ușor, ușor. Acum merge surprinzător de bine. Noi suntem mulțumiți și avem satisfacția că mulți clienți ne trec pragul”, mai spune Adrian.

Ofertă la pizza medie: Comanzi una și o primești pe cea de-a doua gratuit

Din considerație pentru clienți, Proper Pizza vine cu o oferă de nerefuzat. La o pizza medie comandată, se primește una gratis. Este cea mai nouă ofertă a localului și se adaugă celorlalte oferte: la o pizza mare se oferă o doză de suc sau două sosuri, iar la pizza family se primește o sticlă de suc la 2 litri sau patru sosuri.

Biblioteca din Pizza Proper

Un demers inedit al managerului Adrian Cristian Șerban face ca Pizza Proper să devină prima și singura pizzerie cu bibliotecă din Sibiu. Orice client care merge să comande de la Pizza Proper găsește o bibliotecă din care poate împrumuta o carte și pe care, după ce o citește, o aduce înapoi. Totodată, cei care doresc să doneze una sau mai multe cărți o pot face și vor fi recompensați cu o pizza din partea casei.

În momentul de față, Proper Pizza & Pasta livrează doar acasă, fără acces în sala restaurantului. Comenzile se pot face la sediul localului de pe Calea Cisnădiei, nr.3, de pe telefon prin aplicația Food Panda sau direct de pe site-ul pizzeriei unde ești redirecționat într-un sistem de comenzi. Pe site se poate specifica dacă se dorește livrarea fără contact, iar șoferii Proper Pizza au obligația de a respecta toate cerințele clienților în acest sens.

De asemenea, pentru comenzi sunt puse la dispoziție și trei numere de telefon: 0758 250 206; 0787 330 869 și 0369 566 130.

Proper Pizza

Adresă web: https://www.properpizzasibiu.com/

Pagina de Facebook

Adresă: Calea Cisnădiei, nr.3

Orar de Funcționare

Luni - Sâmbătă

11:00 - 23:00

Duminică

12:00 - 23:00

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 2 săptămâni

Locatia arata oribil, cartile sunt vechi, jerpelite, neinteresanta! Au adunat si ei ce-au aruncat altii din biblioteca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus