Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Prefectul Sibiului, către enoriașii care vor să meargă mâine la biserică: „Respectați regulile de protecție sanitară”

Prefectul Sibiului, către enoriașii care vor să meargă mâine la biserică: „Respectați regulile de protecție sanitară”

Prefectura transmite un îndemn credincioșilor care mâine, cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului, vor să meargă la biserică, rugându-i să poarte mască de protecție în mod corespunzător și să respecte distanțarea fizică. Iată mesajul prefectului Mircea Crețu:

„Având în vedere marea sărbătoare care se apropie, Praznicul Adormirii Maicii Domnului, rog enoriașii județului Sibiu care vor participa la slujbele religioase ce se vor oficia să sprijine eforturile întreprinse de instituțiile statului respectând regulile de protecție sanitară stabilite în vederea preîntâmpinării răspândirii Sars-Cov 2:

-   Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura;

-  Respectarea distanțării fizice astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4 mp pentru fiecare persoană și o distanță de minimum 2 metri între persoanele care participă la eveniment în interiorul locașului de cult, precum și respectarea distanței de 1,5 metri între enoriași care participă la slujba în aer liber;

-  La intrarea în lăcașul de cult sunteți obligați să vă dezinfectați mâinile cu dezinfectant pus la dispoziție de către organizatori.

Respectarea acestor cerințe este esențială în combaterea noului virus, contribuția dumneavoastră având un rol important în evitarea suprasolicitării sistemului medical.”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus