Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Marcel Ciolacu este noul președinte PSD

Marcel Ciolacu este noul președinte PSD

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat în urma votului exprimat de către cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului, scriu cei de la Agerpres.

Social democrații și-au ales astăzi, 22 august, conducerea în cadrul unui Congres extraordinar care a fost organizat, pentru prima dată, prin video-conferință.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi.

Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule.

Din noua echipă de conducere a PSD, a anunţat Ciolacu în cadrul congresului, vor mai face parte: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Vasile Dâncu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean, Laurenţiu Nistor.

Ion Marcel Ciolacu s-a născut la 28 noiembrie 1967, în Buzău. Este președinte al Camerei Deputaților și până astăzi a fost președinte interimar al Partidului Social Democrat, după de Viorica Dăncilă a demisionat din această funcție. De profesie jurist, Ciolacu s-a specializat ulterior în administrație publică locală, finalizând o serie de programe educaționale postuniversitare. Marcel Ciolacu este membru al Partidului Social Democrat începând cu anul 1990.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus