Sâmbătă,
24.10.2020
Cer Senin
Acum
6°C

Cum pregătește Primăria Copșa-Mică începutul noului an școlar

31 August 2020 14:23

Cum pregătește Primăria Copșa-Mică începutul noului an școlar

Primăria Copșa-Mică anunță că a demarat toate procedurile necesare pentru ca elevii din localitate să revină la școală în cele mai bune condiții.

Reprezentanții primăriei anunță, într-o postare pe pagina oficială de facebook, că elevii vor primi și o masă caldă, localitatea fiind inclusă într-un program pilot la nivel național.

”Primăria orașului Copşa Mică, împreună cu Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică se pregătesc pentru începerea noului an școlar. Pe lângă măsurile de siguranță care se impun a fi implementate în contextul pandemiei de COVID-19, copiii preșcolari şi elevii de la toate nivelurile de învățământ din oraș, vor beneficia şi de programul național "Masa caldă în școli". În cadrul acestui proiect fiecare copil va primi hrană sub forma unui pachet alimentar diversificat. În acest sens se fac demersurile pentru achiziția acestui serviciu. Sperăm ca în anii următori acest program pilot să devină unul permanent şi să putem asigura o masă caldă fiecărui elev”, arată conducerea primăriei.

Reamintim că programul "Masa caldă în şcoli" a fost iniţiat în anul 2016 la nivel naţional şi prevede ca elevii din şcolile participante să beneficieze de o masă caldă în cadrul instituţiei de învăţământ.

La nivel judeţean mai beneficiază de acest proiect doar unităţi de învăţământ din Sibiu, Avrig, Sălişte şi Boiţa.

”În cadrul proiectului copşean sunt înscrişi ca şi beneficiari peste 700 de preşcolari şi elevi, de la grădiniţă până la liceu, care vor beneficia începând cu acest an de un pachet alimentar, altul decât laptele si cornul. După terminarea pandemiei de COVID-19 se doreşte chiar furnizarea unei mese calde elevilor”, mai arată primăria Copșa Mică.

Vizualizari: 478

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus