Sâmbătă,
27.02.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Urmărim filme în aer liber și mergem la Sibiu Sounds Festival

Ce facem în weekend? Urmărim filme în aer liber și mergem la Sibiu Sounds Festival

Al doilea weekend de toamnă aduce la Sibiu o serie de evenimente de care se pot bucura atât adulții, cât și copiii. Sibiu Sounds pregătește un show cu peste 50 de artiști din Sibiu, Astra Film Festival propune noi proiecții în aer liber pentru cinefili, iar în Parcul Tineretului putem merge la Foodie pentru a degusta preparatele stret-food.

Vineri, 11 septembrie

La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Tot ce trebuie să faceți este să comandați și să ridicați preparatele de la locație sau să solicitați să fie livrate oriunde vă aflați, gratuit.

Sibiu Sounds Festival începe vineri în Piața Habermann și îi așteaptă pe iubitorii de muzică într-o atmosferă de festival, întreținută de peste 50 de artiști din Sibiu. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe pagina de Facebook Sibiu Sounds Festival.

De ieri, la Muzeul Astra a început Creative Buzz. Festivalul handmade ține până duminică și are drept scop promovarea creativității și talentului românesc. Informații suplimentare despre Creative Buzz puteți afla de aici.

Tot vineri, de la ora 16, la Piano începe seria de evenimente denumită „livada cu sunet”. Atmosfera va fi întreținută de muzică avangardistă mixată de Dj și  de reprezentații live ale artiștilor.

La Muzeul Astra, de la ora 20, rulează documentarul Holy Father, în regia Andrei Iordănescu. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro.

Sâmbătă, 12 septembrie

La teatrul Gong, copiilor cu vârsta de peste 5 ani li se pregătește spectacolul „Apolodor”, în limba germană cu supratitrare în limba română. Prețul unui bilet este de 50 de lei, preț valabil pentru membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

De la ora 11, micuții sunt așteptați în Orașul Artiștilor, unde vor putea participa la ateliere de creație împreună cu părinții lor. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook a evenimentului.

La teatrul BIS, de la ora 20, se joacă „Născut în 2000”. Biletele sunt puse la vânzare pe iabilet.ro.

Tot la ora 20, la Fabrica de cultură se joacă „Balul”, în regia lui Radu Nica. Bilete puteți găsi aici.

De la ora 21, la Backyard are loc o petrecere denumită „Dress to impress”, iar cei prezenți la eveniment vor putea profita de atmosfera întreținută cu muzică mixată de Cipi Hampu.

Duminică, 13 septembrie

Dacă nu ați ajuns încă la Foodie, atunci nu trebuie să ratați ultima zi de festival din Parcul Tineretului.

 „Apolodor” se joacă și duminică de la ora 10 și de la ora 18, la Teatrul Gong.

Filarmonica de stat Sibiu organizează, de la ora 20, spectacolul de balet intitulat „Anotimpurile”. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Vizualizari: 1786

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus