Sâmbătă,
24.10.2020
Cer Senin
Acum
6°C

Actualizare/Foto/Video: Incendiu la o casă din Mediaș. Nu sunt anunțate victime

19 Septembrie 2020 14:48

Actualizare/Foto/Video: Incendiu la o casă din Mediaș. Nu sunt anunțate victime

Actualizare: Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari, anunță autoritățile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 80 mp iar incendiul a deteriorat aproximativ 2 tone de fân depozitat în podul casei.

Știre inițială: Acoperișul unei case de locuit din Mediaș a luat foc, iar aproximativ 80 mp din acesta a fost afectat de flăcări. La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Secției de Pompieri Mediaș cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD. Casa la care se manifestă incendiul se află pe strada Angarul de Jos.

„Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la localizarea incendiului în cel mai scurt timp, înlăturând-se pericolul de extindere la vecinătăți. Incendiul a afectat aproximativ 80 mp din acoperișul casei. În aceste momente se intervine pentru lichidarea acestuia. Nu sunt semnalate victime”, transmite Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.  

Sursa foto: Arhiva TS

Vizualizari: 855

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus