Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

VIDEO:A fost publicat interviul cu Sebastian Băcilă, tânărul bolnav de cancer: Dacă nu cer ajutorul ajung în țărână, efectiv

VIDEO:A fost publicat interviul cu Sebastian Băcilă, tânărul bolnav de cancer: Dacă nu cer ajutorul ajung în țărână, efectiv

Afaceristul sucevean Ștefan Mandachi a decis să-i întindă o mână de ajutor tânărului din Sibiu, Sebastian Băcilă. Băiatul are 19 ani și suferă de patru forme de cancer, la creier, la plămâni, la aorta abdominală și cancer testicular. Dacă inițial, lui Sebastian i-a fost teamă să ceară ajutor, din cauza celor care nu au o reacție pozitivă la astfel de situații, acum nu mai poate lupta singur și are nevoie de susținere financiară.

Sebastian Băcilă a suferit deja o serie de intervenții chirurgicale, însă nu sunt suficiente pentru a se vindeca. Cancerul de care suferă este agresiv și a recidivat. Săptămâna viitoare trebuie să plece în Turcia, acolo unde va trebui să urmeze un nou tratament. Are nevoie, însă, de mulți bani. Între 40.000 și 60.000 de euro costă tratamentul în străinătate, plus 15.000 de euro ședințele de radioterapie. A ajuns la Suceava, iar cel care a decis să-i facă publică povestea este cunoscutul om de afaceri Ștefan Mandachi. Acesta a realizat un interviu de șase minute cu Sebastian în care băiatul vorbește despre boala de care suferă, despre visurile sale, despre cea mai mare dorință a sa, cea de a fi sănătos și despre decizia lui de a cere ajutor.

„Acum, sincer, am nevoie de susținere financiară, pentru că urmează să plec săptămâna viitoare în Turcia. Nu vreau să rămân istorie. Nu-mi permit acum să scot bani și să plec în altă țară, pentru că este foarte costisitor. Pentru prima etapă, durează 35 de zile aproximativ, 33 de ședințe de radio-terapie: 15.000 de euro, plus chimioterapia și la chimioterapie mi s-a comunicat atât: costul este între 40.000 și 60.000 de euro. La început am fost puțin ezitant. Sunt pe media tot felul de oameni, sunt haterii, care pur și simplu nu au ce face și comentează, înjură și nu aveam nevoie de astfel de aceste persoane”, a spus Sebastian în interviu.

Mai jos puteți urmări cele șase minute (360 de secunde) realizate de Ștefan Mandachi cu Sebastian Băcilă.         

Toți cei care își doresc să-l ajute pe Sebastian o pot face folosind informațiile de mai jos

Cont ron:
BACILA SEBASTIAN ANDREI
RO04RNCB028415691014 0001
RNCBROBU

Cont euro:
BACILA SEBASTIAN ANDREI
RO09RNCB0284156910140008
RNCBROBU

REVOLUT:
LT75 3250 0163 0392 4201 ibanul de la revolut și 0756404658 (ăsta-i telefonul lui Sebi)

http://paypal.me/SebastianBacila

[email protected]

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Hornaru Lică

Acum 3 ani

Până acum eu n-am întâlnit hateri care să înjure un bolnav de cancer, și e plin Internetul de oameni bolnavi care au nevoie de ajutor. Dubioasă motivația băiatului. Mandachi cât a donat pentru acest caz? Văd că se folosește din plin de el pentru a-și face reclamă. A îmbrăcat vreun copil din cei 7000 ai părintelui Damaschin? A ajutat vreun copil bolnav? Fundația Salvează o inimă e din zona lui dar n-am auzit până acum să fi mișcat Mandachi vreun deget măcar pentru un copil de acolo. Și publicitatea îi place mult megalomanului, n-ar scăpa el ocazia să arate cât e de milostiv. Deci... Mandachi cât a donat pentru acest caz sau pentru altele?
Raspunde

Maria Maria

Acum 3 ani

Domnule, prin faptul ca motivatia baiatului de a nu se expune în fata lumii de teama de a fi supus jignirilor vi se pare dubioasa tocmai va plaseaza in categoria de oameni de care el se temea. Inainte sa va intrebati ce face Mandachi pentru alti copii, pentru societate in general, intrebati-va ce faceti dumneavoastra. Ati donat pentru un suflet? Ati dat de mancare unui nevoias? Ati plantat un copac? Daca ati facut astea sau mai multe sau altele pentru societate, foarte bine. Fiti impacat. Lasati-i pe ceilalti.
Raspunde

Lică Hornaru

Acum 3 ani

Da doamnă, am donat pentru mai multe suflete, nu pentru unul. Vreți să vă trimit dovezile? Doar că eu nu sunt un fanfaron dezgustător precum Mandachi să caut capital electoral. Omul vrea să candideze la parlamentare, însă n-ar da un ban de la el pentru asta. Îi ajung niște teatru ieftin și bănuții altora. Acum înțelegeți de ce organizează astfel de mascarade? Nu mă plasați pe mine între cei care cică jignesc bolnavii de cancer, doar pentru că-mi pun întrebări. Pur și simplu n-am văzut niciodată un bolnav de cancer luat în râs, nici măcar pe Internet unde umblă liber toți retardații. V-aș ruga să-mi arătați unde există așa ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus