Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat care transporta lemn furat

Amendă de 1.000 de lei pentru un bărbat care transporta lemn furat

Un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru că a fost prins cu lemn furat. 

Descoperirea a fost făcută ieri după-masa, de polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Tilișca și Poiana Sibiului, care au desfășurat activități specifice pe raza localităților din zona de competență în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos.

Cu această ocazie, în localitatea Rod, a fost oprit pentru control în trafic un tractor condus de un localnic, în vârstă de 33 de ani. În vehicul polițiștii au identificat material lemnos, mai exact 2 mc material lemnos (foc) de esență mesteacăn pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență/aviz de însoțire a mărfii, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Valea Cibinului Săliște.

Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus