Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
-1°C

Marian Oprișan ”se agață” de proiectul noului spital județean din Sibiu. ”Și spitalul din Focșani să fie finanțat din fonduri europene”

Marian Oprișan ”se agață” de proiectul noului spital județean din Sibiu. ”Și spitalul din Focșani să fie finanțat din fonduri europene”

Președintele Consiliului Județean Vrancea, social-democratul Marian Oprișan a declarat în cadrul unui interviu că speră ca și proiectul noului spital din Focșani să primească aceleași șanse ca cel din Sibiu. „L-am sesizat pe președintele României, printr-o scrisoare publică, în care i-am spus cum Ministerul Dezvoltării, Ministerul Sănătății și Ludovic Orban refuză să treacă proiectul noului Spital Județean, la care lucrăm de trei ani, proiect care a fost scos la licitație internațională, a fost publicat în jurnalul Uniunii Europene, a fost câștigat de o companie din Slovenia. Ei refuză, de șase luni, să prindă noul proiect al Spitalului Vrancea în strategia națională de sănătate! Nu putem să introducem spre finanțare acest proiect foarte important pentru vrânceni în exercițiul financiar 2021-2027 al Uniunii Europene”, a spus astăzi, la DC News TV, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. „I-am spus domnului Iohannis. O spun și astăzi, în mod deschis, că sper, odată cu spitalul din Sibiu, și noul proiect al spitalului din Focșani să fie introdus în strategia națională de sănătate și finanțat din fonduri europene”, a subliniat aceasta.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1326

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus