Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Două accidente pe Valea Oltului. Traficul a fost blocat pentru câteva ore

Două accidente pe Valea Oltului. Traficul a fost blocat pentru câteva ore

Traficul rutier a fost blocat total în această dimineață, pe Valea Oltului în Călineşti, după ce un autocamion a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. "Conducătorul unui autocamion ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune. Traficul este blocat total", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea, citați de Agerpres.

Şoferul autocamionului a rămas încarcerat în urma impactului şi a fost deblocat de pompieri. La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Tot pe DN7, sâmbătă dimineaţa a mai avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui tânăr de 20 de ani care se afla la volanul unui autoturism. Este vorba de un accident produs în localitatea Blidari, unde un autoturism a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un autocamion. "Un bărbat de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Vâlcea - Argeş, ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un autocamion ce circula regulamentar, cauza probabilă fiind oboseala la volan. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului", au mai informat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Foto: Arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1506

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus