Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Primăria Sibiu realizează o nouă dezinsecție împotriva căpușelor în perioada 6-9 octombrie

Primăria Sibiu realizează o nouă dezinsecție împotriva căpușelor în perioada 6-9 octombrie

În perioada 6 – 9 octombrie, Primăria Sibiu, prin firma contractată, va realiza o nouă acțiune de dezinsecție pentru combaterea căpușelor de pe domeniul public al municipiului Sibiu. Substanțele active vor fi pulverizate pe o suprafață de 1.796.420 mp, în parcuri și zone verzi, pe malurile râurilor și pârâurilor, în Cimitirul Municipal și la Grădina Zoologică. Pentru eficacitate în combaterea acestor insecte, acțiunea se va realiza în două etape, apel și rapel.

Substanța folosită este Deltatim Plus și nu prezintă pericol pentru sănătatea populației, fiind avizată de către Ministerul Sănătății. Totuși persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, acțiunile vor fi prelungite sau decalate.

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing

Primăria Municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1149

Comentarii

1 comentarii

Popescu Popescu

Acum 3 ani

Oare dezinsecția se face cu personalul de la urbanism de asteptam cu lunile după un amarat de certificat ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus