Vineri,
23.07.2021
Partial Noros
Acum
24°C

Votul cititorilor: St. Andrew’s Scottish Pub și Max the Original au cele mai frumoase terase din Sibiu. Urmează decizia specialiștilor

Votul cititorilor: St. Andrew’s Scottish Pub și Max the Original au cele mai frumoase terase din Sibiu. Urmează decizia specialiștilor

Dintr-un total de peste 2000 de voturi date pe platforma Turnul Sfatului, terasele St. Andrew’s Scottish Pub și Max the Original au câștigat premiul de popularitate al concursului inițiat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și Turnul Sfatului.

St. Andrew’s Scottish Pub a strâns cele mai multe voturi (444) la categoria teraselor amplasate pe domeniul public, în timp ce Max the Original a câștigat cu 379 de voturi premiul de popularitate din cadrul teraselor amplasate pe domeniul privat.

Urmează ca juriul format din urbaniști și arhitecți să decidă care terase vor fi premiate cu premiul cel mare: cea mai frumoasă terasă din Sibiu, premiu ce se acordă pentru terasele amplasate pe domeniu privat și pe domeniu public. Anunțul cu cele două terase câștigătoare va fi făcut luni, 12 octombrie.

Votul poate fi văzut aici:

https://www.turnulsfatului.ro/sondaje/

Tag-uri: Sibiu , terase

Vizualizari: 1683

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus