Vineri,
27.01.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Poliția Capitalei: 21 de mandate de aducere într-un dosar de evaziune ce ajunge până în Sibiu

Poliția Capitalei: 21 de mandate de aducere într-un dosar de evaziune ce ajunge până în Sibiu

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 21 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane domiciliate în judeţele Sibiu, Ilfov, Călăraşi, Mehedinţi, Buzău, Dolj și Ialomiţa şi efectuează o percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de materiale de construcţii.

Potrivit anchetatorilor, din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că sub forma neevidenţierii contabile a tuturor veniturilor obţinute, cât şi prin evidenţierea contabilă de cheltuieli fictive, în scopul diminuării taxelor si impozitelor, mai multe persoane ar fi cauzat cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu de 1.000.000 lei.

Mandatele de aducere sunt pune în aplicare joi dimineață, iar persoanele vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2. Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus