Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Tilișca, Galeș și Săliște, din nou fără apă din cauza precipitațiilor abundente

Tilișca, Galeș și Săliște, din nou fără apă din cauza precipitațiilor abundente

Pe fondul căderilor abundente de precipitații, calitatea apei din sursa ce alimentează Uzina de apă Tilișca a fost puternic afectată, turbiditatea crescută nepermițând tratarea apei conform normelor sanitare, transmit reprezentanții Apă-Canal.

Joi, la ora 12, Apă Canal Sibiu SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pentru abonații din Tilișca, Galeș și de pe următoarele străzi din Săliște: Foltești, A. Șaguna, Pieții Vechi, Grui, Vâlcel, D. Marcu, Șteaza, Tarniței, Tăbăcarilor, Taberei, Gării, Zăvoi, V. Iliu, Podului și Iazului.

"Apă Canal Sibiu SA își cere scuze consumatorilor afectați de această măsură apărută independent de voința sa. Furnizarea va fi reluată imediat ce turbiditatea la sursă va scădea la un nivel ce va permite tratarea ei", transmit reprezentanții societății.

      Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1081

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus