Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

FOTO-Lucrările la sensul giratoriu de la Veștem se apropie de final

FOTO-Lucrările la sensul giratoriu de la Veștem se apropie de final

Începute în prima săptămână a lunii iulie, lucrările de reamenajare a sensului giratoriu de la Veștem, unul dintre cele mai circulate din țară, se apropie de final.

Lucrările vizează dublarea benzii din interiorul giratoriului și dublarea bretelelor de la intrarea și ieșire din sens, astfel încât se va reduce și dimensiunea interioara a inelului, iar timpii de așteptare pentru șoferi vor scădea simțitor.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov au explicat pentru Turnul sfatului că lucrările sunt efectuate sub trafic, însă graficul este respectat și la finalul acestei luni noile facilități ar putea intra în exploatare.

”Ordinul de începere pentru lucrările de reamenajare a sensului giratoriu de la intersecția dintre DN1 și DN7, în localitatea Veștem, a fost emis în data de 06.07.2020 iar durata contractuală a lucrărilor este de 120 de zile. Termenul de execuție este impus de complexitatea lucrărilor și a timpilor de așteptare necesare în procesul de producție care sunt controlate prin numeroase teste de calitate. În plus, lucrările se desfășoară în condiții de trafic intens deci trebuie executate pe secțiuni în așa fel încât să deranjeze cât mai puțin traficul. Tot din acest motiv constructorul este autorizat să lucreze doar 4 zile pe săptămână, toate operațiunile fiind oprite pe timpul weekend-ului”, arată reprezentanții DRDP Brașov.

Iată cum va arăta la final noul sens giratoriu și cum se va putea circula:

Vizualizari: 2081

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Un Sibian

Acum 1 an

final asa prin decembrie 2020...poate!!!
Raspunde

Sorin Udrea

Acum 1 an

Acum sa vedem calitatile manageriale ale Dr Coldea, ale conducerii Consililui Judetean, etc Tare imi e frica ' ca " lispeste" ..........., multa vorba , consistenta moale.
Raspunde

F F

Acum 1 an

nu inteleg de ce nu se aplica un sens giratoriu ca in https://en.wikipedia.org/wiki/Roundabout#/media/File:Turborotonde.svg adica de la bun inceput cum intri asa iesi ca altfel feluriti experti vor interpreta in felul lor personal traversarea giratoriului ametindu-i pe ceilalti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus