Minus 3 grade Celsius noaptea trecută la Păltiniș. Arena Platoș pregătește deschiderea noului sezon de schi

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu anunță că noaptea trecută s-au înregistrat minus 4 grade Celsius în Sibiu și minus 3 grade Celsius la Păltiniș.

Temperaturile negative i-au făcut pe administratorii complexului de schi și snowboard Arena Platoș să posteze în această dimineață o imagine cu tunurile de zăpadă pornite, anunțând cu bucurie că încep pregătirile pentru noul sezon.

”Noi sperăm că, dacă totul decurge conform planurilor, ca în fiecare an vom deschide în data de 1 decembrie sau poate chiar în 30 noiembrie, fiind un week-end prelungit. Bineînțeles că nu putem vorbi despre aceleași condiții pentru turiști ca în anii precedenți, date fiind restricțiile impuse de pandemie. În acest moment suntem atenți la modalitatea în care vor deschide marile centre din Austria și regulile pe care le vor impune ei, în special în zona de apres schi și în centrele de închiriere echipament. Tunurile vor funcționa de îndată ce vremea ne va permite. Mai multe detalii vom comunica pe măsură ce ne apropiem de data deschiderii”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ioana Dragomir, managerul Arena Platoș.

Vizualizari: 1170

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus