Marţi,
01.12.2020
Cer Senin
Acum
-2°C

Două hoteluri noi lângă Parcul Sub Arini: ”Suntem încântați să aducem la Sibiu cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității”

26 Octombrie 2020 12:09

Două hoteluri noi lângă Parcul Sub Arini: ”Suntem încântați să aducem la Sibiu cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității”

Reprezentanții lanțului hotelier Accord au oferit în presa centrală detalii despre cele două hoteluri pe care urmează să le deschidă la Sibiu, în parteneriat cu brandul local Compa Sibiu, în imediata vecinătate a Parcului Sub Arini.

Turnul Sfatului a prezentat în premieră proiectul Mercure Sibiu Park Arini & ibis Styles Sibiu Park Arini încă de la începutul lunii, proiectul urmând a demara pe o suprafață de 7.500 de mp de teren, lângă Spitalul Militar, pe spațiul fostului Arsenal.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcționa într-o construcție nouă și va cuprinde 121 de camere, o sală de evenimente generoasă și patru săli de conferințe de dimensiuni diferite. Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere. Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puțin de 10 minute distanță de centrul istoric al orașului.

“Cu Mercure și ibis Styles suntem încântați să aducem la Sibiu, una din cele mai îndrăgite destinații din România, expertiza Accor, cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității și cele mai prietenoase servicii. Prin extinderea dinamică a rețelei noastre de hoteluri, împreună cu partenerii noștri locali, ne consolidăm poziția în România, nu numai în capitală, ci și în principalele orașe ale țării”, a declarant Frank Reul, Eastern Europe Vice-President for Development, Accor, citat de Profit.ro.

De partea cealaltă, reprezentanții Compa Sibiu văd în proiect o șansă de diversificare a activității, mai ales într-un oraș care până în pandemie se bucura de un număr mare de turiști.

„Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare și reducere a dependenței de un singur domeniu industrial. Suntem siguri că împreună cu unul dintre cei mai importanți operatori din industria ospitalității vom reuși să creăm atât o nouă sursă de venit pentru Compa cât și un proiect de care să putem fi mândri și care să aducă un real beneficiu orașului Sibiu și comunității noastre”, a declarat Ioan Deac, Director General și Președintele Consiliului de Administratie al Compa S.A., citat de Profit.ro.

Deschiderea celor două hoteluri este estimată pentru 2023. Proiectul a fost estimat la 8 milioane de euro.

Potrivit ordinii de zi a Adunării generale extraordinare a acționarilor, Compa va fi unicul acționar al Arini Hospitality SRL. Pentru capitalul social al noii firme, Compa va aduce un aport în numerar de două milioane de lei, la care se adaugă și un aport în natură reprezentat de terenul în suprafață de 7.591 de mp și clădirea administrativă cu subsol, parter, două etaje și mansardă, care a fost reabilitată și care urmează a fi transformată în hotel. Alături de această clădire urmează a fi ridicată una nouă, în care să fie amenajat un hotel de patru sau cinci stele.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Creionel Roboțel

Acum 1 lună

Arata groaznic !!! Plus ca de ce ai face hoteluri langa parc, in vreme de pandemie, cand se cam stie ca turismul nu va reveni la "normal" in urmatorii ani. Spatiu irosit aiurea... plus ca arata hidos cladirea aia randata.. parca e proiectata de copii de 12 ani cu talent la sport si dependenti de aurolac, pe bune. Cum sa proiectezi asa ceva si sa prezinti ca si cum e o mare realizare...avai..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus