Sâmbătă,
31.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

VIDEO – Un bărbat prins în timp ce arunca gunoaie la marginea Sibiului a fost pus de Garda de Mediu să curețe toată zona

VIDEO – Un bărbat prins în timp ce arunca gunoaie la marginea Sibiului a fost pus de Garda de Mediu să curețe toată zona

Un bărbat prins și filmat în timp ce arunca pe marginea drumului, în Dealul Dăii, gunoaie și moloz din construcții, a fost obligat de comisarii Gărzii de Mediu să-și ia gunoaiele înapoi și să curețe toată zona.

Bărbatul a fost surprins în timp ce arunca gunoaiele de proprietarul unei complex de agrement din zonă, care l-a și filmat pentru a putea dovedi faptele.

”Peste cine dau eu azi, în drum spre Zorabia? Peste personajul din imagini! Ce făcea el? Își bătea joc de noi toți. Haideți să îl facem vedetă, rog distribuiți poate îl văd rude, prieteni, copii, care probabil vor înțelege că așa ceva nu se face. Rușine! Mulțumesc pe această cale Comisarilor Gărzii de Mediu pentru promptitudine și sprijin în luarea măsurilor legale ce se impun în asemenea situații”, arată autorul filmării, care a postat imaginile pe o rețea de socializare.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Comisariatului Gărzii de Mediu Sibiu au declarat că bărbatul în cauză a fost identificat la scurt timp după sesizare și obligat să s-și strângă gunoiul, plus că a trebuit să igienizeze întreaga zonă. De asemenea, spațiul este acum monitorizat pentru a preveni apariția unor cazuri similare.

Ideea a fost întărită și de autoritățile din Șelimbăr, într-un răspuns oferit la solicitarea reporterului Turnul Sfatului:

Vizualizari: 8529

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ion Mihai

Acum 9 luni

La 100 metrii de groapa de deseuri de constructii a aruncat cu "belsung din natura" pentru natura moloz de constructii. s-a zgarcit la 100 de lei, ca nu avea mai mult de o tona, asa ca a dat 1000-2000 lei. inca suntem incuiati la cap !!!
Raspunde

Mister 69

Acum 9 luni

Bravo. Sper sa mai vedem astfel de filmulete...gunoaie sigur o sa mai vedem.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus