Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
-0°C

Ludovic Orban: Petrecerile de Revelion vor fi interzise

Ludovic Orban: Petrecerile de Revelion vor fi interzise

Premierul Ludovic Orban le transmite celor care participă la diverse petreceri în această perioadă că pot amâna "dorinţa de a se distra". În plus, premierul spune că de Revelion oamenii se vor putea caza în hoteluri, însă petrecerile private vor fi interzise. "Putem să mai amânăm un pic dorinţa de a ne distra sau ne putem distra într-un mod în care să nu se pună în pericol sănătatea. Faptul că se organizează acum astfel de petreceri riscă să pună în pericol sănătatea. În general, foarte mulţi tineri se duc la astfel de petreceri. Tinerii poate nici nu simt, foarte mulţi sunt asimptomatici, dar ei duc boala acasă. Atunci când un tânăr se îmbolnăveşte, riscă să-şi îmbolnăvească rudele, bunicii care sunt mai expuşi. Rugămintea mea către cei care participă la astfel de petreceri este să amâne", a declarat duminică Orban.

În ceea ce priveşte Revelionul, premierul a spus că oamenii se pot caza în hoteluri, dar nu se vor putea organiza petreceri. "Petrecerea de Revelion este considerată o petrecere privată, cum sunt nunţile și botezurile. Pot să se ducă la hotel, dar nu se vor putea organiza petreceri private", a mai spus Orban.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2261

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus