Marţi,
11.05.2021
Cer Senin
Acum
9°C

După 16 ani, Adrian David pleacă de la șefia Salvamont-ului sibian

După 16 ani, Adrian David pleacă de la șefia Salvamont-ului sibian

Adrian David a părăsit conducerea Serviciului public județean Salvamont Sibiu, după 16 ani de la preluarea acesteia.

Adrian David (foto stânga) a plecat prin transfer din funcția de șef al serviciului aflat în Consiliul Județean Sibiu, au confirmat – pentru Turnul Sfatului – surse apropiate. Transferul său a fost acceptat începând cu data de 10 noiembrie 2020.

Absolvent al Facultății de Montanologie, Adrian David (54 de ani) a fost numit și – mai apoi – a câștigat concursul pentru șefia serviciului în noiembrie 2004, fiind membru al echipelor de patrulare pe munte din 1988. În timpul mandatului său a fost construită baza de salvare de la Bâlea Lac, dat în folosință noul refugiu de la Călțun, iar Salvamont Sibiu a primit acreditarea de furnizori de formare profesională pentru salvator montan.

”Începând cu data de 10 noiembrie contractul meu de muncă cu Consiliul Județean Sibiu - Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu încetează prin transfer. Închei astfel o activitate de 32 de ani la Salvamont Sibiu”, a fost scurtul anunț făcut public de Adrian David

În prezent, Serviciul are 18 salvatori montani angajaţi organizaţi în două formaţii de salvare.

Vizualizari: 4720

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Gigel Orfan

Acum 6 luni

Cine poate fi atât de inconştient să-l mai angajeze pe acest individ?? Să-i mai şi ceară transferul??? Dacă îi face cineva un control psihiatric amănunţit , va avea mari surprize! Felicitări Consiliului Judeţean că în sfârşit i-a "acceptat demisia".
Raspunde

Pitagora Teo

Acum 6 luni

2020 - 2004 = 16. Omul a condus Salvamontul 16 ani, nu 14, mama ei de matematică!
Raspunde

Vlad Țepeș

Acum 6 luni

Deleanu! te-a sunat să-ți spună ce să scri pentru a "da bine" la cunoscuți? ...căci de documentat, nu ai făcut-o! ești pe lângă realitate!

Raspunde

No Name

Acum 5 luni

Nu sunt 16, ci doar 14 ani! david a fost director la Salvamont din 2006. A plecat, dar nu oricum, ci cu un picior in fund! I s-a oferit sansa sa ramana salvator montan, dar si-a dat seama ca toate magariile facute cu colegii i se vor intoarce...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus