Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
21°C

FOTO Sibiul în carantină. CNAIR lucrează la închiderea accesului auto dintre A1 și strada H. Coandă

FOTO Sibiul în carantină. CNAIR lucrează la închiderea accesului auto dintre A1 și strada H. Coandă

Cei de la CNAIR au început marcarea și semnalizarea blocării accesului auto pe bretelele care asigură legătura între strada Henri Coandă din minicipiul Sibiu și autostrada A1, atât pentru intrarea, cât și pentru ieșirea de pe autostradă. Restricția de circulație va intra în vigoare duminică, 15 noiembrie, de la ora 18,00. 

Această restricție se instituie în preambulul aplicării măsurilor de restricționare a traficului ca urmare a intrării municipiului Sibiu în carantină și se va menține pe toată perioada aplicării carantinei, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Restricțiile vor fi puse în aplicare cu sprijinul lucrătorilor CNAIR care vor marca și semnaliza corespunzător zonele în cauză.

Accesul spre și dinspre A1, în zona municipiului Sibiu, rămâne deschis în punctele situate în zona Mohu (DN 1), strada Ștefan cel Mare și Calea Șurii Mari, precum și DN 7H (Aeroport).

Conducătorii auto care tranzitează municipiul Sibiu vor aborda traseele:
- intrare DN 1 (Mohu) – ieșire Aeroport sau continuare pe A1
- intrare Aeroport / A1 – ieșire DN 1 (Mohu)

foto DRDP Brașov

 

Vizualizari: 11019

Comentarii

1 comentarii

Gigi Hentes

Acum 7 luni

Mai ,oameni buni ,mai folosim si creierul cand luam decizii ,sunt o gramada de oameni care lucreaza in zona vest si mergeau la lucru pe autostrada.... la ei nu ne mai gandim?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus