Prefectul Sibiului i-a mulțumit Ralucăi Turcan pentru deciziile luate apoi a fugit de presă

Revenit la muncă după ce a fost bolnav de Covid, timp în care municipiul Sibiu a intrat în carantină, iar subprefectul Rareș Macrea a fost dat afară, prefectul Mircea Crețu a susținut astăzi primele declarații de presă, cu ocazia numirii în funcție a noului director al DSP Sibiu.

Prefectul Crețu a ținut să mulțumească public vicepremierului Raluca Turcan pentru deciziile luate în ultima săptămână, apoi a refuzat să primească întrebări din partea presei. Asta în condițiile în care de astăzi Sibiul nu are un director la Spitalul Clinic Județean și județul rămâne pe locul întâi în țară în ceea ce privește incidența infectărilor.

”Începând de astăzi, domnul colonel doctor Daniel Chelcea va prelua conducerea Direcției de Sănătate Publică Sibiu, având funcția de director executiv, conform ordinului ministrului Apărării Naționale. Am toată încrederea că activitatea Direcției de Sănătate Publică va fi coordonată cu succes, astfel încât vom reuși împreună să depășim aceste zile dificile din punct de vedere epidemiologic. Îi urez domnului doctor colonel Chelcea multă putere de muncă și multă sănătate. Pe această cale aduc mulțumiri doamnei vicepremier Raluca Turcan pentru implicare și pentru sprijinul acordat în rezolvarea rapidă a acestei situații, astfel încât colaborarea la nivelul instituțiilor să fie una cât mai bună. În acest moment, cu toții ne concentrăm să găsim o rezolvare urgentă și cât mai eficientă a tuturor disturbărilor generate de evoluția situației epidemiologice. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și vă asigur că vă vom pune la curent cu tot ce vom face. Vrem, mai mult ca oricând, să venim în fața dumneavoastră, a cetățenilor, cu fapte, cu lucruri implementate, nu cu vorbe”, a citit prefectul Mircea Crețu.

După ce și noul director al DSP Sibiu a rostit câteva cuvinte, asigurând-ne de bunele sale intenții, cei doi au refuzat să răspundă la întrebări și au întors spatele presei.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ion Iolanescu

Acum 5 luni

Si noi am vrea sa iti multumim pentru tot ce NU ati facut si sa va dati demisia. Te-ai ascuns dupa necazul cu coronavirusul, subprefectul a fost demis, cica el a fost vinovat, dar dumneata ti-ai salvat scaunul. Lucruri trebuiau facute si decizii trebuiau luate cu mult inainte sa intrati in concediu medical. Sper sa o urmati pe madam Coldea, pentru ca amandoi ati ajuns in functie doar prin prietenii politice nu prin competenta.
Raspunde

Newman Sibian

Acum 5 luni

Foarte bine doamna TURCAN.Protejatil pe Cretu si pe Campean.Asa, PNL-ul o sa fie votat doar de membrii de partid la Sibiu.O sa aveti mari surprize la alegeri, sau poate o sa incercati sa le amanati !!!
Raspunde

Zzz Yyy

Acum 5 luni

ce loser omul asta, prima data se ratoieste la medici ca il fac de ras, se uita cum creste rata infectarilor ca mercurul in termometru dar sta in cucuruz fara sa ia vreo decizie pentru ca, finalmente, sa o perie pe turcan. cam multa barbatie intr-un singur om...
Raspunde

Dan Căpitan de Plai

Acum 5 luni

Dar daca face Raluca totul el pentru ce ia salar? Mai era unul care la toate receptiile lucrărilor stradale citea...
Raspunde

Che G

Acum 5 luni

Ce legătura are “Sulla cu Prefectura “?
Raspunde

Marius M

Acum 5 luni

Din ce inteleg aceasta a fost o declaratie de presa si nu o conferinta de presa. Este imperios necesar ca domnul prefect sa sustina si o conferinta de presa astfel incat sa poata raspunde tuturor intrebarilor adresate de catre presa. Apropo de alesi si de conferinte de presa sau declaratii...a auzit-o cineva pe doamna noastra primar sa lanseze in spatiul public vreo propozitie? Sau primarii se ocupa doar de parcuri, piste de biciclete si spoit ziduri prin centrul Sibiului?
Raspunde

Miste 69

Acum 5 luni

Se pare ca si Cretu a avut corona ca si Trump...Cand a vrut el:). Exact cand avea treba.....Unde este demisia? Rusine PNL.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus