Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Noul director al DSP Sibiu, Daniel Chelcea: Împreună vom depăși cu bine această situație

Noul director al DSP Sibiu, Daniel Chelcea: Împreună vom depăși cu bine această situație

Noul director al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, colonel doctor Daniel Chelcea, a fost prezentat astăzi la sediul Instituției Prefectului, unde a susținut o scurtă declarație de presă.

”Este, în mod evident, o situație dificilă. Vă asigur că personal voi depune toate eforturile necesare pentru a gestiona cât mai bine activitatea la Direcția de Sănătate Publică Sibiu. Am avut parte, în această dimineață, de discuții cu o mare parte a angajaților, urmând ca în continuarea zilei să vedem exact unde sunt situațiile de urgență și găsirea de soluții pentru aceste situații. Am încredere că împreună vom depăși cu bine această situație”, a declarat noul director al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, col. dr. Daniel Chelcea.

Noul director a refuzat să preia întrebări din partea presei.

Reamintim că fostul director al DSP Sibiu, Gabriel Budescu, și-a dat demisia invocând motive personale chiar înainte ca municipiul să intre în carantină, noile cazuri de coronavirus cunoscând o explozie iar situația fiind scăpată de sub control.

Vizualizari: 2416

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus