Miercuri,
22.09.2021
Innorat
Acum
7°C

Vicepremierul Turcan explică ce se va întâmpla la Spitalul Județean după ce medicul Liliana Coldea a demisionat

Vicepremierul Turcan explică ce se va întâmpla la Spitalul Județean după ce medicul Liliana Coldea a demisionat

Raluca Turcan a declarat că reprezentanţii Consiliului Judeţean urmează să facă o propunere de interimar pentru funcţia de manager al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din această poziţie, scriu cei de la News.ro.

Vicepremierul a adăugat că sunt aşteptate rezultatele anchetei Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la SCJU Sibiu.

„Aşteptăm rezultatele anchetei Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la spitalul judeţean Sibiu. Consiliul Judeţean va face o propunere de interimar. Doresc ca lucrurile să intre pe un făgaș normal, în beneficiul sibienilor. Voi urmări colaborarea între instituţii în continuare”, a spus Raluca Turcan.

Managerul Spitalului Judeţean Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat din funcţie, astăzi, 18 noiembrie, la cinci zile de când vicepremierul Raluca Turcan i-a cerut acest lucru, invocând motive personale.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Ricky D.

Acum 10 luni

Pai este foarte simplu ce urmeaza, Turcan isi da demisia, asa cum este in orice tara civilizata.
Raspunde

Ion Iolanescu

Acum 10 luni

Campanie electorala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus