Marţi,
26.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Un vârstnic a fost legat și amenințat de trei tineri care apoi l-au tâlhărit

Un vârstnic a fost legat și amenințat de trei tineri care apoi l-au tâlhărit

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Cisnădie a trecut prin momente traumatizante, după ce trei tineri l-au legat și l-au amenințat, apoi i-au furat animalele de la stână.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au efectuat ieri trei percheziții domiciliare pe raza localității Alțâna. La data de 25 noiembrie, trei bărbați, suspectați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost reținuți. Cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 32 de ani, domiciliați în localitatea Alțâna, unul dintre ei fără forme legale, originar din județul Vaslui, sunt bănuiți că, în seara zilei de 7 octombrie, în jurul orei 22:30, s-ar fi deplasat la o stână din extravilanul comunei Șelimbăr cu intenția de a sustrage animale, transmit polițiștii sibieni.

La stâna în cauză, cei trei au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Cisnădie, pe care l-ar fi legat și amenințat cu acte de violență, după care ar fi sustras 20 de ovine pe care le-ar fi transportat la domiciliu cu o autoutilitară și, ulterior, le-ar fi comercializat.

Cu ocazia perchezițiilor domicilare efectuate la domiciliile celor trei, în localitatea Alțâna, polițiștii sibieni au ridicat mai multe telefoane mobile, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 25 noiembrie, față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus