Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Ghiță și Maria Boldijar au nevoie de ajutor pentru a aduce bucuria Crăciunul în inimile a 90 de copii din centrele de plasament

Ghiță și Maria  Boldijar au nevoie de ajutor pentru a aduce bucuria Crăciunul în inimile a 90 de copii din centrele de plasament

Este al șaptelea an consecutiv în care Ghiță și Maria  Boldijar pornesc campania „Dar din Dar” prin intermediul căreia reușesc să facă fericiți, de Crăciun, zeci de copii din centrele de plasament. Anul acesta s-au gândit să ajungă la 90 de copii fără părinți. Campania a început în 25 noiembrie și se va încheia în 24 decembrie când toate cadourile  trebuie să fie împachetate și gata de pus sub bradul copiilor. În momentul de față cei doi mai au nevoie de sprijin pentru realizarea a 50 de cadouri.

Campania „Dar din Dar” a început în anul 2014. Ghiță și Maria Boldijar, doi tineri crescuți la centrul de plasament și care știu ce înseamnă sărbătorile fără căldura unei familii, de șapte ani de zile fac tot ce le stă în putință pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele copiilor instituționalizați. În fiecare an comunitatea i-a sprijinit pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Cei doi tineri nu au dat înapoi nici în acest an pandemic. Ei își doresc ca și în acest an Moș Crăciun să ajungă la 90 de copii din două centre de plasament. Este vorba despre Centrul de plasament din Turnu Roșu unde sunt 45 de copii și în Sibiu, pe Hegel la unde Ghiță a crescut 18 ani. Acolo sunt tot în jur de 45 de copii.

„Ghiță își dorește mult să ajute acești copii de Crăciun. Își amintește mereu cum stătea lipit de geam să vadă dacă vine moșul”, povestește Maria.

Au început campania pe data de 25 noiembrie și o vor termina pe 24 decembrie când toate cadourile trebuie să fie împachetate, pentru a fi dăruite de Crăciun.

În momentul de față ar mai trebui 50 de cadouri.

Donații pot fi făcute pe toată perioada campaniei.

Pot fi donate dulciuri, produse de igienă sau bani. Produsele pot fi aduse în cartierul Magnolia din Sibiu, Strada Calea Șurii Mici, Vila 6, Apartament 14, iar dacă nu se poate ajunge până acolo, Maria și Ghiță vor veni după ele.

Pentru orice detalii cu privire la campanie sau la scopul acesteia puteți suna la numerele de telefon 0742.937.829 sau 0758.932.098.

Donații în bani pot fi făcute în contul BRD: RO39BRDE330SV85723253300.

Boldijar Gheorghe

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Anonim Anonimus

Acum 1 an

Domnul Gheorghe este un jucător fidel al jocurilor de noroc nu aș dori să știu ce face cu banii din donații dar nu cred ca donatori ar trebui sa știe ca banii lor sau dus la Jocuri de noroc

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus