Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
11°C

Spațiu special pentru ambulanțe pe Coposu, prima măsură vizibilă de când spitalul județean are conducere militară

Spațiu special pentru ambulanțe pe Coposu, prima măsură vizibilă de când spitalul județean are conducere militară

În fața corpului de clădire al Spitalului Clinic Județean Sibiu de pe strada Corneliu Coposu, unde se află secțiile de Ginecologie și Neonatologie, de câteva zile a fost creat un spațiu destinat ambulanțelor, marcat cu roșu. Întrebați de reporterii Turnul Sfatului, reprezentanții spitalului spun că spațiul a fost amenajat pentru a facilita accesul pacienților la serviciile medicale din pavilioanele respective, fiind o măsură menită să crească calitatea și rapiditatea serviciilor.  

„La solicitarea spitalului și cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu a fost amenajat un spațiu destinat ambulanțelor, pentru a facilita accesul pacienților la serviciile medicale din respectivele pavilioane. Măsura a fost implementată din dorința de a crește calitatea și rapiditatea serviciilor”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al spitalului.

În clădirea în fața căreia a fost amenajat spațiul pentru ambulanță funcționează secțiile de Radiologie, Cardiologie, Ginecologie, Neonatologie, Radiologie și Neurologie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus