Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Magie în pandemie. Profesorii de la Radu Selejan și-au donat ziua de naștere copiilor defavorizați din școală.

Magie în pandemie. Profesorii de la Radu Selejan și-au donat ziua de naștere copiilor defavorizați din școală.

În ciuda contextului pandemic în care ne aflăm, profesorii și conducerea Școlii Gimnaziale „Radu Selejan” din Sibiu s-au decis să aducă magia sărbătorilor de iarnă în școala lor. Astfel, a fost împodobit bradul, iar sub el se află 75 de de cadouri care vor ajunge la copiii școlii, acei care provin din familii defavorizate. Prof. Nelia Corobana, directoarea școlii spune că totul a plecat de la dorința unor profesori născuți în luna decembrie să-și doneze ziua de naștere unui copil din școală. Urmând exemplul acestora s-au alăturat și alți profesori.

„Colegii născuți în decembrie s-au hotărât să își doneze ziua de naștere unui copil din școală și așa s-au hotărât toți colegii să se nască în decembrie. S-au făcut 75 de pachete”, spune directoarea.

Marți, 8 decembrie, copiii și părinții vor veni la școală, programați pe ore, pentru a-și primi cadourile. Acestea constau în fructe, dulciuri și alimente. 

„Sunt programați pe ore în funcție de clasa în care sunt. Marți de la 8.15 vin părinții preșcolarilor, de exemplu. Fiecare clasă are un interval de 20, 30 de minute la dispoziție în funcție de numărul de elevi din acea clasă. La grădiniță și ciclul primar vor veni părinții, iar la gimnaziu elevii. Sunt și familii cu mai mulți copii în școală. Aceștia vor veni o singură dată și vor lua pachetele pentru toți”, mai spune prof. Nelia Corobana.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus