Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Arafat: Cetăţenii cu drept de vot au libertate de circulaţie, în ziua alegerilor, până la ora 1 noaptea

Arafat: Cetăţenii cu drept de vot au libertate de circulaţie, în ziua alegerilor, până la ora 1 noaptea

Modificările la hotărârea de Guvern privind starea de alertă, în baza propunerilor formulate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, urmează să fie aprobate vineri în şedinţa de Guvern.

"Hotărârea CNSU a trecut şi în cadrul ei sunt două măsuri principale: una în privinţa pieţelor închise, care vor fi redeschise cu condiţia emiterii unui ordin comun al ministrului Sănătăţii, ANSVA şi ministrului Lucrărilor Publice în privinţa măsurilor de sănătate publică ce vor fi aplicate în interiorul pieţelor, iar a doua măsură este pentru ziua votului. Pentru toţi cetăţenii cu drept de vot există libertate de mişcare între ora 5,00 dimineaţa în data de 6 decembrie şi ora 1,00 dimineaţa în data de 7 decembrie", a anunţat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la începutul şedinţei de Guvern, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2155

Comentarii

1 comentarii

Rob Anybody

Acum 3 ani

În categoria "toți cetățenii cu drept de vot" intră și cei confirmați pozitiv care sunt în izolare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus