Luni,
20.09.2021
Ploi Usoare
Acum
12°C

Numărătoare paralelă la nivel național: 30,66% PSD, 25,08% PNL

Numărătoare paralelă la nivel național: 30,66% PSD, 25,08% PNL

Conform numărătorii paralele, după numărarea a 50% din voturi la nivel național, exceptând voturile din Diaspora, diferența dintre PSD și PNL este de aproape cinci procente.

PSD - 30,66%

PNL - 25,08%

USR PLUS - 13,20%

AUR - 8,97%

UDMR - 7,72%

PMP - 4,62%

Vizualizari: 1749

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Joe Heinous

Acum 9 luni

- Cine a castigat, dle Iohannis alegerile? - PEEE SEEE DEEE!
Raspunde

Guștărland Wonderland

Acum 9 luni

Daca le-o fost lene sa lucreze la niste reguli pentru pandemie si sa le impuna, asta au. Au inchis lumea in casa si le-o dat drumul "LA VOT"...ca la vite ! la ce se asteapta ?!?! PNL-ul au dovedit ca sunt o gramada de incompetenti, lenesi si hoti, la fel ca PSD, doar ca la scara usor mai mica. Pai ce-am facut ?! Una peste alta, si-au batut AUR joc de voi.... iar asta e doar inceputul, degeaba se lamenteaza toti "formatorii de opinie" si-i faca "legionari, nationalisti, noul prm" si in tot felul denigrator....gresit. Media e terminata, la fel ca si in America........probabil in disperare, vor incerca, sa "reglementeze" internetul, adica sa ne ingradeasca liberatea pe internet, care le deranjeaza calculele si trezesc prostimea obedienta !!! Mare atentie la vitorul apropiat in ceea ce priveste internetul ! Globalistii semidocti de la USR si-au luat-o si ei peste bot....foarte bine, se trezesc si romanii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus