Vineri,
14.05.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Poliția Rutieră testează reintroducerea semaforului la intrare în Sibiu dinspre Cartierul Arhitecților

Poliția Rutieră testează reintroducerea semaforului la intrare în Sibiu dinspre Cartierul Arhitecților

În această dimineață polițiștii Biroului Rutier Sibiu au demarat testele pentru repunerea în funcțiune a semaforului aflat la intrarea în Sibiu dinspre Cartierul Arhitecților.

Decizia nu a fost primită cu entuziasm de locatarii cartierului respectiv, aceștia arătând pe rețelele sociale că au reapărut cozile de mașini și ambuteiajele în zonă. În opinia celor care circulă des în zonă, semaforul încurcă traficul, nicidecum nu ușurează.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că măsura a fost luată la solicitarea Primăriei Sibiu.

”Nu este o dimineață ușoară pentru cei care circulă pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, în zona intersecției cu str. Siretului, și ne cerem scuze pentru asta. Însă, la solicitarea Primăriei Municipiului Sibiu, testăm semafoarele electrice pentru a identifica cei mai optimi timpi, atât pentru șoferi cât și pentru pietoni, în scopul de a preveni ambuteiajele și aglomerările în trafic în momentul în care acestea vor funcționa. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și vă rugăm să circulați cu atenție sporită, să respectați semnalele luminoase ale semaforului electric și nu în ultimul rând, să respectați indicațiile polițiștilor Biroului Rutier Sibiu prezenți la fața locului”, au transmis polițiștii sibieni.

Reamintim că Primăria Sibiu a demarat în vara anului trecut un amplu proces de lărgire și modernizare a Căii Cisnădiei, zona dinspre Cartierul Arhitecților.

”Amenajarea sistemului de semaforizare la intersecția Căii Cisnădiei cu str. Siretului s-a încheiat, iar semafoarele, atât cele auto, cât și cele pietonale, au fost puse în funcțiune pentru testare. Semaforizarea creată în această intersecție are rolul de a asigura pe de o parte traversarea străzii de către pietoni în condiții de siguranță, iar pe de altă parte, scopul este acela de a asigura fluența circulației auto dinspre strada Siretului spre Calea Cisnădiei”, au explicat reprezentanții Primăriei Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Hnvcmhvcmhg Mhcgmhgcmh

Acum 4 luni

oare nu era mai bine ca semaforul sa aiba aplicatia Waze?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus