Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
9°C

Guvernul Cîțu a fost învestit în Parlament cu 260 de voturi pentru

Guvernul Cîțu a fost învestit în Parlament cu 260 de voturi pentru

Guvernul condus de premierul desemnat Florin Cîţu a fost învestit, miercuri, de Parlament, informează Agerpres.

Au votat "pentru" lista de miniştri şi programul de guvernare 260 de deputaţi şi senatori, iar 186 au votat "împotrivă".

Votul a fost secret cu bile şi s-a acordat atât pentru programul de guvernare, cât şi pentru lista miniştrilor.

Pentru ca Executivul să fie învestit, este nevoie de majoritatea voturilor parlamentarilor validaţi, adică 228 de voturi "pentru". 

Mesajul lui Cîțu, după învestirea Guvernului:

  • „Mulțumesc coaliției de centru-dreapta și tuturor celor care au votat astăzi acest guvern.
  • Mulțumesc milioanelor de români care au susținut această coaliție și ne-au ajutat să ajungem astăzi în parlamentul României.
  • Le promit și le garantez că nu voi înșela niciodată așteptările acestor oameni și sunt conștient de responsabilitatea pe care mi-au acordat-o, de a guverna România într-o perioadă deosebit de dificilă”.

Vizualizari: 1697

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Gunoi Scump

Acum 8 luni

Alt gunoi, marca PNL.... ce mi-e Turcan-Soma, ce mi-e asta. Un instument al PNL-ului de a da tunuri, cat poate apuca, la fel ca si PSD-ul.... uitati-va la noi ce au facut cu firma de gunoieri, unde vor sa creasca taxele cu 300%, ca ...au castigat alegerile, iar sibienii sunt buni de plata, la soma Bacau, firma de partid.
Raspunde

Nicolae Ban

Acum 8 luni

Daca pentru trei persoane se platea pana acum 396 de lei pe an, si asta includea 3 ridicari pe luna gunoi menajer, deci 36 pe an, acum conform noilor reglementari se va plati 430 sau asa ceva, cu 26 de ridicari pe an, cu 10 mai putin. Pana acum nu se taxa ridicarea plasticului si hartiei, care se recicleaza, si produc bani. De acum incolo le vom plati si pe acestea? E cineva considerat prost in toata ecuatia asta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus