Miercuri,
16.06.2021
Partial Noros
Acum
23°C

4 morți și cel puțin 14 răniți în urma violențelor din Capitoliul SUA

4 morți și cel puțin 14 răniți în urma violențelor din Capitoliul SUA

Patru persoane și-au pierdut viața în urma violențelor din Capitoliul SUA de aseară. Trei persoane au decedat din cauza unor ”urgenţe medicale” în timpul violenţelor care au avut loc miercuri în zona Capitoliului, a anunţat şeful Poliţiei Districtului Columbia, Robert Contee, citat de CNN.

Acestora li se adaugă femeia care a fost împuşcată în clădirea Capitoliului şi care a decedat la spital, informează news.ro.

Contee nu a precizat dacă aceste persoane s-au numărat printre cele care au intrat în clădirea Capitoliului.

Este vorba despre o femeie şi despre doi bărbaţi.

Serviciile de urgenţă din district au transportat mai multe persoane rănite sau cu probleme medicale, unele cu afecţiuni cardiace, altele cu fracturi multiple, dar oficialităţile nu au putut preciza dacă vreuna dintre acestea se numără printre cei decedaţi.

De asemenea, cel puţin 14 membri ai Poliţiei Metropolitane au fost răniţi. Doi au fost internaţi la spital, unul cu răni grave după ce a fost târât în mulţime, iar celălalt a fost lovit în faţă de un proiectil.

Vizualizari: 1321

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

John Doe

Acum 5 luni

L-o fi sunat Trump pe Iliescu să îl întrebe cum să cheme mineri la plantat panseluțe în fața Capitolului?
Raspunde

Cosmin Geo

Acum 4 luni

Sa stea linistita media neomarxista... ca domnul Biden, reprezentant al comunismului de generatie noua, a castigat....sau furat, cum au castigat tot timpul, comunistii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus