Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Primăria Sibiu: Utilajele de deszăpezire au intervenit în municipiu de duminică seara și acționează continuu

Primăria Sibiu: Utilajele de deszăpezire au intervenit în municipiu de duminică seara și acționează continuu
Utilajele de deszăpezire au început să intervină în municipiul Sibiu din seara zilei de duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00 și s-a acționat continuu, pe parcursul întregii nopți, pentru împrăștierea de sare și îndepărtarea zăpezii cu plugurile. Intervenția s-a desfășurat în ordinea priorităților: mai întâi pe artere principale, drumuri în pantă/rampă și sensuri giratorii și ulterior pe străzile secundare. 
 
Pe parcursul zilei de luni, 11 ianuarie, s-a intervenit cu 18 utilaje și încă un utilaj în stațiunea Păltiniș. S-a reușit degajarea străzilor colectoare de trafic, a podurilor, viaductelor și sensurilor giratorii și s-a intrat și pe arterele secundare din cartiere. La această oră în teren se lucrează în cartiere, cu 10 utilaje. 
 
De asemenea, 10 echipe au deszăpezit manual scări, trotuare, stații de autobuz și pasaje pe întreg parcursul zilei. 
 
 

Vizualizari: 1355

Comentarii

3 comentarii

Alcucuvelei Ochiu

Acum 1 săptămână

cine a conceput comunicatul de presa, ori nu locuieste in Romania, ori traieste intr-o realitate paralela cu adevarul
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 1 săptămână

Minciuni marca madam fodor : daca actionau de aseara , strazile nu erau pline de zapada azi la ora 10 . Pe un drum Hipodrom -Piata Cibin nu am vazut niciun plug prin oras si nu am vazut nici zapada data la o parte pe marginea drumului daca ar fi trecut vreun plug pe acolo. Poate or fi iesit pe la amiaza , dar in niciun caz duminica seara!
Raspunde

Gicu G

Acum 1 săptămână

Deszăpezire
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus