Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Președintele Iohannis: Începând din 8 februarie majoritatea școlilor se vor redeschide

Președintele Iohannis: Începând din 8 februarie majoritatea școlilor se vor redeschide

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că începând din 8 februarie, majoritatea şcolilor se vor redeschide.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, după întâlnirea cu miniştrii Sănătăţii şi ai Educaţiei şi cu şeful DSU, că începând din 8 februarie, majoritatea şcolilor se vor redeschide. El a precizat că o decizia finală va fi luată în 2 februarie. În cazul învăţământului universitar, decizia se va lua la nivelul fiecărei instituţii de învăţământ, în virtutea autonomiei universitare.

”Am ajuns în unanimitate la o concluzie extrem de importanta. Din semestrul doi, după vacanța de o săptămână la începutul lui februarie, deci din 8 februarie, majoritatea școlilor se vor redeschide. Asta evident în condițiile în care pandemia evoluează aproximativ la fel ca în ultimele săptămâni. În localitățile din scenariu verde toate școlile se redeschid fizic, copiii merg la școală. În scenariul galben lucrurile se schimbă: merg în continuare la școală, la grădiniță și școală, copiii de la grădiniță, cei din ciclul primar și cei din anii terminali, 8 și 12. În scenariul roșu merg copiii de grădiniță și cei din ciclul primar. Când se ajunge peste rata de infectare mai mare de 6 localitatea se carantinează și toată lumea stă acasă, se merge în online”, a declarat președintele Iohannis.

Vizualizari: 1554

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Leonard Lomota

Acum 3 luni

ÎN SIBIU NU SE VOR DESCHIDE. PESTE 3 LA MIE. RISC FOARTE MARE. MIZERIA ÎN ORAS A ATINS COTE ALARMANTE. NOROC CU ZĂPADĂ DEPUSĂ ÎN ULTIMELE ZILE. SIBIU -ORAȘUL RUSINII NU AL BUNELOR MANIERE. AR TREBUI SPĂLATE STRĂZILE, TROTUARELE DE FLEGMELE , MUCII UNOR JEGURI DE OAMENI. OAMENI CARE ARUNCĂ MUCURI DE ȚIGĂRI DIN MASINĂ, SCUIPĂ SI MĂNÂNCĂ SEMINȚE ÎN STAȚIILE DE AUTOBUZ SI CONSUMĂ ALCOOL FĂRĂ MASCĂ. PENTRU CE AȚI INSTALAT SISTEME DE SUPRAVEGHERE ? ORAȘUL RUSINII A AJUNS SIBIU.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus