Sâmbătă,
13.08.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Donație de aproximativ 120.000 lei pentru secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean

Donație de aproximativ 120.000 lei pentru secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean

Spitalul Clinic Județean Sibiu a primit o nouă donație, de data aceasta din partea Asociației Neurochirurgie Sibiu, cu sprijinul GLS România. În acest sens, Asociația de Neurochirurgie a acordat cu titlu gratuit blocului operator al secției, pentru o perioadă de doi ani, o trusă completă de instrumentar chirurgical pentru aborduri craniene și ale coloanei, în valoare de aproximativ 120.000 de lei.

Banii pentru achiziționarea trusei au provenit dintr-o generoasă sponsorizare din partea GLS România care, din 2019 până în prezent a sponsorizat Asociația Neurochirurgie Sibiu cu suma de 153.420. lei, potrivit reprezentanților spitalului.

Pe lângă achiziționarea instrumentarului menționat, suma a mai fost utilizată de către Asociația Neurochirurgie Sibiu pentru sprijinirea personalului Secției Clinice Neurochirurgie a spitalului județean în vederea participării la conferințe și congrese de specialitate.

„Mulțumim Asociației Neurochirurgie Sibiu și președintei acesteia Adelia Moroșan care, cu sprijinul GLS România, ne ajută să creștem standardele activității noastre, atât din perspectiva serviciilor medicale prin achiziționarea unui instrumentar nou care completează dotarea performantă a secției de Neurochirurgie, cât și în ceea ce privește dezvoltarea profesională, învățarea continuă și împărtășirea experiențelor și realizărilor noastre în cadrul manifestărilor științifice”, a declarat Șef lucrări dr. Vicențiu Săceleanu, medicul șef al Secției Clinice Neurochirurgie a SCJU Sibiu.

Și managerul interimar al spitalului, juristul Florin Neag, apreciază sprijinul comunității și al mediului de afaceri.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a beneficiat și continuă să beneficieze de sprijinul consistent al comunității și al mediului de afaceri, lucru care ne bucură și pentru care suntem recunoscători. Eforturile noastre conjugate, de la autorități, comunitate și până la contribuția fiecăruia dintre noi au un singur scop: dezvoltarea serviciilor și infrastructurii din sănătate”,  a declarat managerul interimar al SCJU Sibiu, Jur. Florin Neag.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus