Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Și tu Debeljuh? Hermannstadt – CFR Cluj 1-3

Și tu Debeljuh? Hermannstadt – CFR Cluj 1-3

Gabriel Debeljuh a înscris împotriva fostei sale echipe, aducând golul prin care CFR a preluat conducerea în meciul desfășurat în această seară, la Mediaș. 

Hermannstadt a început timid, iar după câteva ocazii ale clujenilor a înscris în minutul 32 prin Romario Pirez. Petrișor Petrescu lobează în careul CFR, Pirez luftează, revine, își așează mingea și șutează în final din dintre trei clujeni veniți să-l blocheze. Bucuria sibienilor a ținut puțin, pentru că în minutul 37 Chipciu reușește egalarea. Deac driblează la marginea careului, scapă de doi apărători sibieni, pasează scurt lui Chipciu care marchează cu latul din mijlocul careului.

În repriza a doua, Camora centrează de pe dreapta în fața porții, iar Debeljuh șterge mingea cu capul și intră în poartă, scurgându-se pe lângă bară. Din acest moment, pe teren a existat o singură echipă, CFR Cluj, iar golul trei a venit ca o consecință. Contraatac al clujenilor, Păun pasează pe poziție viitoare lui Rondon, care reușește să ridice mingea peste portarul Figueiredo.

În acest moment, sibienii ocupă locul 14 în clasament, cu 16 puncte, după trei victorii, șapte meciuri încheiate la egalitate și opt îngrângeri.

Din ultimele cinci meciuri, AFC Hermannstadt a pierdut patru și a reușit un egal, cu Academiza Clinceni. Meciurile pierdute au fost cu CFR Cluj (1-2), Dinamo București (0-2), Viitorul Constanța (1-2) și Poli Iași (0-1).

Joi, de la ora 17, Hermannstadt va juca tot ”acasă”, la Mediaș, în compania echipei Chindia Târgoviște.

Hermannstadt - CFR Cluj 1-3

Au marcat: Romario Pires 32' / Alexandru Chipciu 37', Gabriel Debeljuh 51', Mario Rondon 81'

Echipele de start:

Hermannstadt: Cristiano - Viera, Dâlbea, I. Stoica - Mățel, Addae, Romario Pires, Opruț - Sîntean -  P. Petrescu, Joalisson

Rezerve: Pop,  Alhassan, Issah, Vodă, Buzan, Elbers, Karanovic, Ster, Bagaric

Antrenor: Liviu Ciobotariu

CFR Cluj: Sandomierski - Cr. Manea, Ben Youssef, A. Burcă, Camora - C. Deac, Itu, Ad. Păun - Chipciu, Debeljuh, V. Costache

Rezerve: Murariu, Susic, Latovlevici, Vinicius, Hoban, Soares, Luis Aurelio, Carnat, Rondon

Antrenor: Edi Iordănescu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2041

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Minerul Șmotru

Acum 3 ani

Vom avea cel mai frumos stadion din liga a 4-a!
Raspunde

Eu, Sibianul

Acum 3 ani

Hai sa fim optimisti... o sa fie cel mai frumos stadion din liga a III-a (Viitorul Selimbar)...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus