Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Un taximetrist sibian își donează toate încasările de vineri pentru o femeie bolnavă. Dacă aveți nevoie, sunați-l!

Un taximetrist sibian își donează toate încasările de vineri pentru o femeie bolnavă. Dacă aveți nevoie, sunați-l!

Un taximetrist din Sibiu a decis să îi doneze toate încasările de vineri, 5 februarie, unei tinere care are nevoie urgent de o operație. Alex Onea speră ca prin acest gest să reușească să acopere măcar o parte din costurile intervenției femeii.

„Acesta este felul meu de a fi”, a fost răspunsul lui Alex atunci când l-am întrebat ce l-a determinat să își doneze toate încasările pe o zi întreagă. Tânăra pentru care face acest gest este Cristiana Cristea, care la doar 25 de ani a aflat că suferă de cancer mamar, iar după cinci ani de operații, acum are nevoie din nou de o intervenție chirurgicală costisitoare. 

„Fac asta pentru că o cunosc pe persoana respectivă și acesta este felul meu de a fi. Mă emoționează lucrurile de genul acesta. Dacă puteam mai mult, poate făceam mai mult. Dacă aveam toată suma, o donam direct, fără să fi stat pe gânduri. Sper să reușesc să strâng cât mai mulți bani, tocmai de aceea voi și dona toate încasările din cele 12 ore pe traseu. Am ales ziua de vineri pentru că de obicei este una mai aglomerată, vine weekend-ul, oamenii mai ies în oraș. Într-o zi normală încasările diferă, dar vinerea de obicei merge un pic mai bine taxiul. Să zic așa până în vreo 300 de lei strâng în 12 ore”, povestește Alex. 

Sibianului i se mai alătură un coleg care a fost înduioșat de ideea lui Alex. 

Acesta spune că acceptă orice cursă, pe orice distanță. Fiecare bănuț este binevenit. „Absolut orice cursă pe orice distanță este binevenită. Începem programul la ora 7 și încheiem la ora 22. Menționez că la încheierea programului facem confirmare cu Z-tul casei de marcat. De acolo sustragem combustibilul consumat și restul bănuților merg în cont. Împreună reușim să o facem pe Silvia Cristiana Cristea să zâmbească și să fie în continuare fericită alături de familia ei frumoasă și de noi cei apropiați. 

La vârsta de 25 de ani, Cristiana a aflat că are cancer mamar. În ultimii cinci ani, tânăra a suferit mai multe intervenții chirurgicale și proceduri medicale pentru a învinge boala, însă fără succes. De fiecare dată, boala a recidivat, iar la momentul actual, starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

Cei care doresc să facă o faptă bună și vor avea mâine nevoie de un taxi sunt rugați să sune la numărul lui Alex Onea 0757386136.

Conturile Cristianei:

IBAN: RO 42 INGB 0000 9999 0522 7776

CONT: Cristiana Silvia Cristea

BANCUL: INGB CETRALA

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Claudia Claradi

Acum 3 ani

Felicitari domnule Onea. Cu siguranta voi apel la serviciile dumneavoastra. Sanatate multa Cristianei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus