Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Toți managerii culturali ai județului au muncit de nota zece. Cu o excepție

Toți managerii culturali ai județului au muncit de nota zece. Cu o excepție

Consiliul Județean Sibiu a publicat rezultatele evaluării modului în care cele cinci instituții de cultură ale județului au fost conduse în anul în care a izbucnit pandemia de Covid-19. 

Silvia Macrea, managerul Centrului ”Cindrelul Junii Sibiului”, Alina Vintilă, cea care conduce Școala populară de arte și meserii ”Ilie Micu”, Ciprian Ștefan, managerul Muzeului Astra, și Silviu Borș, managerul Bibliotecii județene Astra au primit zece ”pe linie”, atât pentru raportul de activitate, cât și ca urmare a interviului susținut în fața autorităților județene.

Singurul manager cultural din subordinea CJ Sibiu nemulțumit de nota acordată este Cristian Lupeș (al doilea de la stânga la dreapta – foto principală), care a și contestat calificativul care i-a fost acordat. Contestația i-a fost admisă. ”În urma analizării contestației depusă de domnul Cristian Călin Lupeș, referitoare la evaluarea managementului pentru Filarmonica de Stat Sibiu, aceasta a fost admisă de comisia de soluționare, urmând a se relua procesul de evaluare”, comunică CJ Sibiu în cazul lui Lupeș.

 

Vizualizari: 4376

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Constantin

Acum 1 lună

Lupeș a luat mai puțin pt. că a ars grătarul când trăgea paranghelii pe acoperișul Filarmonicii. Poate mai sparge vreo două uși prin birouri...
Raspunde

Sibian

Acum 1 lună

Cei 3 cu 10 chiar merita, cat priveste pe smecherul din Bucuresti, in mod normal ar trebui pusa problema demisiei dupa cate probleme a creat la Filarmonica
Raspunde

Doris Becker

Acum 1 lună

Directorul Muzeului Astra este, la modul cel mai serios, cel mai competent si bun profesionist manager din judetul Sibiu, nu am nici o indoiala. Cel de la filarmonica, sigur are o aroganta destul de vizibila, dar fata de manelistii obositi din CJ care il evalueaza, este cu ani lumina superior!
Raspunde

Anghel

Acum 1 lună

Știm cum a ajuns Lupes aici la Sibiu. La primul concurs a căzut, după care la al doilea la intervenția domnului Sergiu Nistor le-a fost băgat sibienilor pe gat acest pamflet de muzician numit Lupes. La prima evaluare a luat 7( nota neaparand nicaieri), urmând contestația la care a fost din nou nevoit sa apeleze la domnul Sergiu Nistor, care face parte din administrația prezidențială, brusc s-a făcut nota 9,20. Acum aceeași poveste, Lupes face din nou contestație, mizând pe intervenția lui Sergiu Nistor!!! Chiar nu ii este rușine sa minta ca artiștii nu doresc sa cante, cand ei au avut cele mai multe spectacole din toată tara? Nu ii e rușine, ca a facut atâția oameni competenți sa își dea demisia, la presiunea lui și în urma abuzurilor?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus