Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Găsește bucuria primăverii, în Garden Center - Grădina Viselor. Primele 100 de vizitatoare primesc mărțișoare handmade

Găsește bucuria primăverii, în Garden Center - Grădina Viselor. Primele 100 de vizitatoare primesc mărțișoare handmade

O oază de liniște și frumusețe vă așteaptă în apropiere de ieșirea din Sibiu, la Garden Center Grădina Viselor. Veți regăsi paradisul pe care l-ați cunoscut aici încă de la deschidere și chiar mai mult – pe scurt, un colț de natură în mijlocul nebuniei cotidiene. Iar o vizită începând de astăzi și până de 1 Martie vă poate oferi și o frumoasă amintire handmade – un mărțișor, pentru primele 100 de doamne și domnișoare care trec pragul grădinii.

Odată cu venirea primăverii, cu siguranță fiecare casă, apartament și curte simt lipsa unor mici colțuri verzi sau, de ce nu, chiar a unor adevărate peisaje create cu grijă și pasiune pentru natură și frumos. La Garden Center veți găsi întocmai oamenii care își vor dedica întreaga experiență pentru a crea, alături de dumneavoastră, o frumoasă poveste cu nuanțe de verde și parfumuri dulci, pentru ca natura să renască nu doar aici, ci și peste tot în oraș. 

Stocurile de arbori, arbuști și plante sunt refăcute în mod constant și sunt actualizate în funcție de cerințele clienților. Astfel, dacă proiectul de amenajare a grădinii include o anumită plantă, aveți siguranța că aceasta va fi adusă la Sibiu, special pentru dumneavoastră. 

Totodată, puteți alege dintr-o gamă variată de pietre decorative, astfel încât să aveți grădina la care visați, iar echipa de la Garden Center vă va ajuta să creați grădina perfectă de la zero la vis. Furnizorul sibian, unic pe piața din zona noastră, va fi cel mai bun prieten pe toată durata implementării frumoaselor idei ale clienților – de la proiectare și până la montaj, veți avea un partener de nădejde.

Iar dacă tot ceea ce vă doriți este să petreceți câteva momente într-o locație de poveste, în apropiere de magazinul Metro, lângă un drum intens tranzitat veți găsi, contrar tuturor așteptărilor, liniștea multașteptată. Poate că această mică plimbare se va petrece chiar zilele acestea, până pe 1 martie, când Ruxandra Dentini, cea care se ocupă de paradisul verde, va oferi cadou 100 de mărțișoare create chiar de ea.

Așadar, nu mai stați pe gânduri și mergeți până la Garden-ul de plante amplasat în curte la Zacaria, lângă Metro. Magazinul de plante pentru grădină este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 9-18 și sâmbătă până la ora 13. Mai multe informații puteți afla și sunând la numărul de telefon 0757 606 492.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus