Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Reacția managerului de la Spitalul din Mediaș cu privire la descinderi: În ceea ce ne privește, este totul în regulă!

Reacția managerului de la Spitalul din Mediaș cu privire la descinderi: În ceea ce ne privește, este totul în regulă!

Contactat telefonic de reporterii Turnul Sfatului, Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal din Mediaș a declarat că descinderile făcute în cadrul unității spitalicești în această dimineață nu au avut legătură cu spitalul, ci cu o firmă din Târgul Mureș. Acesta a spus că a pus la dispoziția polițiștilor toate documentele și că nu sunt probleme. Managerul a confirmat că spitalul are o relație contractuală de un an jumătate cu firma de preluare a deşeurilor, dar totul s-a derulat conform legii.

„Referitor la acțiunea poliției de dimineață, aceasta nu are legătură cu spitalul. Este vorba despre o firmă din Târgul Mureș pe care o vizează, iar acțiunea lor s-a desfășurat în mai multe locuri din țară nu doar la spitalul din Mediaș. Spitalul are contract cu această firmă pentru deșeuri, dar în ceea ce ne privește este totul în regulă. Am pus la dispoziția organelor de control toate actele, toate documentele. Relația noastră contractuală este de un an și jumătate, dar în urma perchezițiilor s-a dovedit că totul este în regulă. Noi ca și spital nu avem nicio problemă”, a spus Gheorghe Nicorici.

Vă reamintim că în această dimineață poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au pus în aplicare 190 de mandate de percheziţie domiciliară în Județul Sibiu, în București și în alte 16 judeţe, la sediile şi locuinţele unor persoane fizice şi juridice, bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, abuz în serviciu şi poluare prin evacuare de deşeuri. Perchezițiile au avut loc și la Spitalul Municipal din Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Precup V.

Acum 3 ani

Dar oare si la dna Dr.Calcatinge e totul in regula? Dansa e oncolog si daca nu te prezinti cu pliculetul, nu-ti scrie citostaticele. Oricat de sarac esti. No cotizezi, mori. Stie ca nimeni nu se atinge de dansa. Cum poate trai un astfel de om cu sine?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus