Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Expoziție de mesaje și inimi dedicate mamei pe gardul unei grădinițe din Sibiu

Expoziție de mesaje și inimi dedicate mamei pe gardul unei grădinițe din Sibiu

Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța Poveștilor” din Sibiu și-au surprins mamele cu o expoziție pe gardul instituției, dedicată în întregime lor. Susținuți de Anca Bruda, directoarea grădiniței și de cadrele didactice de la grupe, cei mici au realizat felicitări și inimioare pentru mamele lor. Acestea au fost expuse pe gardul din fața unității de învățământ, transformând locul într-un adevărat spațiu de creație plin de culoare și dragoste, ca o adevărată căsuță a poveștilor.

Reprezentanții grădiniței spun că micuții au lucrat toată săptămâna trecută la felicitări și inimioare și au fost deosebit de încântați.

„În cadrul proiectului „Mamă dragă, te iubesc!”, toate grupele de la Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța Poveștilor” din Sibiu au realizat felicitări pentru mămici din diverse materiale puse la dispoziție. Copiii și-au exersat tehnicile de împletit, îndoit, șnuruit, precum și ruperea, mototolirea și lipirea, pentru a confecționa cele mai originale felicitări. De asemenea, fiecare copil a realizat o inimioară personalizată, care a fost prinsă de gardul grădiniței.

Acest proiect este un valoros schimb de idei, iar produsele finale le-au adus satisfacție tuturor micuților”, au spus aceștia.   

De asemenea, pe geamurile unor săli de clasă stă scris mare „La mulți ani!” sau „Mami, te iubesc!”.

Mămicile care au mers după copii au fost extrem de emoționate.

„Cartierul a devenit dintr-o dată mai vesel, plin de iubire! M-am apropiat de grădiniță știind că una dintre inimile decupate este și de la inimioara mea. A fost o surpriză care mi-a înseninat ziua, dar care aduce zâmbetul pe buze oricărui trecător. Felicitări doamnelor educatoare pentru implicare!”, spune Ana Bersan, una dintre mămici.

„Mulțumim doamnelor educatoare pentru ideea de a ne surprinde cu o asemenea surpriză pregătită cu foarte multă dragoste, nerăbdare și emoții de copilași pentru persoana cea mai importantă din viața lor „MAMA”. Pot spune că am trăit emoții și sentimente de bucurie pe care doar o mamă le poate simți și cu sufletul la gură fiecare mămică caută inimioara pregătită de puiul ei. Mulțumim din suflet”, spune și Paula Arsentea, o altă mămică după ce și-a descoperit încântată inimioara. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus