Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Surpriză de 8 martie făcută de aproape 100 de copii pentru mamele lor

Surpriză de 8 martie făcută de aproape 100 de copii pentru mamele lor

Ce poate fi mai frumos decât un cadou realizat cu sufletul de aproape 100 de copii pentru mamele lor? Este gestul făcut de elevi ai Liceului de Artă din Sibiu alături de colegi din alte școli din județ cu ocazia zilei de 8 martie. Cadoul virtual a fost realizat sub îndrumarea Alinei Hoară, cadru didactic al liceului.  

90 de copii, 27 dintre ei elevi la Liceul de Artă din Sibiu, 22 elevi la Orlat, 19 elevi la Moșna, Săliște și Alma Vii și 22 la școala din Marpod s-au unit pentru a face o frumoasă surpriză, cu ocazia zilei de 8 martie, mamelor lor și nu doar, ci și tuturor femeilor de pe întreaga planetă. Toți au scris sau au înregistrat mesaje emoționante, le-au adunat și au creat un frumos cadou virtual. Totul s-a întâmplat sub îndrumarea Alinei Hoară, profesor în cadrul Liceului de artă Sibiu.   

„Ideea a pornit de la mine. Eu am colaborat cu învățătoarele acestor copii în perioada on line când nu se descurcau toate colegele mele cu aplicațiile on line și atunci ne-am unit și am făcut un grup de lucru prin intermediul căruia am făcut un fel de schimb de practici, de aplicații pe care le descopeream și doream să le folosim. Din prietenia asta s-a născut ideea unui proiect comun, de ziua mamei. Ne gândeam cum să le transmitem gândurile copiilor ținând cont că nu avem voie să organizăm serbări, iar munca în echipă este limitată. Atunci ne-am gândit la un cadou on line, mai ales că au putut participa mai mulți copii, indiferent de unde au fost, au putut încărca materiale în același loc și am creat un cadou comun”, spune prof Alina Hoară.

„Cadou pentru mama”, așa se numește un album virtual în care copiii implicați și-au scris gândurile și au înregistrat mesaje pentru mamele lor. Alături de ei au fost profesoarele Delia Miheț, Monica Groza, Daniela Preda și Susana Galea.

Cadoul virtual poate fi vizionat AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus