Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
20°C

Asociația Sus Inima caută 1.150 de oameni care să intre în clubul donatorilor, pentru „un ajutor lunar pentru persoanele afectate de cancer”

Asociația Sus Inima caută 1.150 de oameni care să intre în clubul donatorilor, pentru „un ajutor lunar pentru persoanele afectate de cancer”

Asociația sibiană care îi ajută pe cei care luptă cu cancerul și-a propus să strângă anul acesta 1.150 de oameni care să i se alăture lunar cu o mică donație. Beneficiarii Sus Inima nu trebuie să plătească nimic pentru mâncare, cazare sau ședințele de terapie de care au nevoie în lupta împotriva cancerului, motiv pentru care asociația are nevoie de ajutorul comunității. Așadar, dacă vreți să fiți mărinimoși, dar mereu uitați să faceți donații, puteți să vă abonați la asociație și să fie trasă automat suma de bani aleasă, lunar.

„Avem nevoie de oameni cu #inimasus. Mai precis, 1.150 de oameni care să ne ajute lunar, până la sfârșitul anului. Astfel, dacă găsim 440 de donatori lunari a câte 25 lei, 660 de donatori lunari a 60 lei și 50 de donatori lunari a 100 lei, Asociația Sus Inima poate oferi mese, cazare și ședințe de terapie pentru persoanele afectate de cancer până la sfârșitul lui 2021”, spune Carmen Chindriș, președinta asociației. 

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul Sus Inima, să alegeți tipul de donație pe care doriți să o faceți și să activați plata lunară. Iar dacă știți pe cineva care vrea de asemenea să facă o faptă bună, puteți da ‘leapșa’ mai departe.

„Avem nevoie de tine! Alătură-te campaniei noastre, pentru ca nimeni să nu treacă singur prin cancer. Da ‘leapșa’ mai departe unui prieten care își dorește să ajute.”

SUS INIMA este o organizație de caritate non-guvernamentală, înființată în Sibiu, în 2015, cu scopul sprijinirii persoanelor afectate de cancer (pacient, dar și îngrijitorul acestuia), pentru care veniturile mici ar însemna o tragică scurtare a vieții. Acest lucru este posibil prin alocarea sau construirea de centre de cazare și activități terapeutice de recuperare și îmbunătățirea calității vieții prin eliminarea stresului și neajunsurilor financiare legate de tratament, transport sau cazare, accent pe nutriție și asigurarea unor mese calde nutritive, consiliere psihologică, art-therapy, grupuri de suport, navigare oncologică, asistență socială.

Printre realizările asociației în 2020 se numără înființarea celei de-a doua Case SUS INIMA București cu o capacitate de 14 paturi, ajutorul acordat unui număr de 179 beneficiari direcți și unui număr de 908 beneficiari indirecți, precum și: 

• 1.416 mese oferite

• 563 ore ședințe de terapie

• 9.720 ore lucrate

• 6.280 ore de voluntariat

• 486.733 lei cheltuiți

• 13 județe deservite

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus