Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

10 Recomandări Pentru Pariuri Live Mai Profitabile

10 Recomandări Pentru Pariuri Live Mai Profitabile

Există mulți pasionați de pariuri care reușesc să își câștige traiul confortabil doar din pariuri online, îndeosebi cu ajutorul opțiunilor de pariere live. Asta nu înseamnă că ar trebui să renunți imediat la locul de muncă sau la studii și să devii parior full-time, dar dacă ești interesat să-ți îmbunătățești rata de succes, vom oferi mai jos câteva strategii care cu siguranță îți vor fi utile.

Pariurile live au transformat fundamental experiența de pariere online. Ar fi dificil să atribuim lansarea acestei funcționalități de pariuri in-play (în timpul desfășurării evenimentului) unui operator anume, cert este că a apărut spre finalul anilor ‘90, atunci când unele case luau pariuri prin telefon în timp ce evenimentul sportiv era în desfășurare.

Avantajele pariatului live

Introducerea pariurilor live a făcut activitatea de pariere mai incitantă, dar mai mult de atât, a deschis porțile către sute de opțiuni de pariere noi. Numărul și varietatea piețelor de pariere în joc este ceva specific pariatului live. Pe deasupra, jucătorii își pot demonstra mai bine priceperea și cunoștințele despre confruntările pe care pariază.

Este contextul ideal în care un punter poate concura și învinge agenția de pariuri, iar avantajele sunt numeroase:

  • Găsești cote și piețe noi specifice evenimentului
  • Faci alegeri mai bune în timp real pentru că observi cursul jocului
  • Câștiguri mai rapide, dacă vrei și înainte de concluzionarea confruntării
  • Poți chiar să câștigi bonusuri unice oferite doar prin platforma de pariuri live

Dacă totul sună bine până acum, ca orice jucător prudent, probabil te întrebi care sunt dezavantajele pariatului live. În primul rând, nu vei găsi pariuri pentru toate sporturile care sunt disponibile în mod normal pe site-ul de pariuri, îndeosebi pentru sporturile de nișă. De asemenea, cotele vor fi în general mai prudente, tocmai pentru că jucătorii pot reacționa în timp real, de aceea e important când și cum iei decizii. Acest lucru ne duce practic la următorul capitol.

Sfaturi utile pentru pariuri live

1. Începe cu un singur meci.

În special dacă ești începător când vine vorba de pariuri sportive online, e mai avantajos să te concentrezi pe un singur meci. Dacă îți împarți atenția în mai multe locuri, timpul tău de reacție scade, iar deciziile pe care le iei nu vor fi la fel de bune. În timp, vei învăța să monitorizezi mai multe meciuri live, dar e bine să începi treptat.

2. Folosește statisticile și live feed-ul.

Fiecare operator de pariuri va oferi statistici și live feed virtual cu tot ce se întâmplă într-o confruntare live. Dacă nu ai acces la o transmisiune în direct, sau dacă pariezi pe mai multe meciuri diferite, statisticile în combinație cu live feed-ul îți oferă cea mai bună imagine de ansamblu asupra cursului meciului.

3. Găsește un live stream pentru meciul pe care pariezi.

Multe case de pariuri din România oferă opțiunea de live streaming utilizatorilor, trebuie doar să ai un cont verificat și în multe cazuri să fi făcut o depunere. Dar nu toți operatorii îți vor oferi acest serviciu, iar cei care îl oferă, nu vor avea transmisiuni în direct pentru fiecare eveniment sportiv. Chiar dacă te poți descurca și doar cu statisticile și live feed-ul, nimic nu îți oferă informații mai concrete decât o transmisiune în direct. Asigură-te că stream-ul nu are întârzieri prea mari, la pariuri live fiecare secundă contează.

4. Pariază pe sporturile pe care le cunoști.

Menționam anterior că nu vei regăsi la secțiunea de pariuri live chiar toate sporturile, dar de regulă, vei avea la dispoziție evenimente sportive din sporturile importante - fotbal, baschet, tenis, volei, hochei pe gheață, handbal, tenis de masă, esports și multe altele. Întotdeauna este recomandat să alegi un sport pe care îl cunoști, până la urmă aceasta este esența pariatului live și avantajul care îți poate aduce cele mai multe câștiguri. 

5. Pune și un pariu pre-meci.

O strategie comună pentru pariuri live este să îți împarți pariul în două părți: un pariu pre-meci, și un pariu live pe care îl poți ajusta dacă predicția ta a fost una greșită.

6. Prioritizează pariurile în pauze.

În special dacă ești începător, una dintre regulile nescrise ale pariatului live este să pariezi sau să faci schimbările în timpul pauzelor. Cotele vor fi mai stabile, iar timpul tău de reacție nu va fi chiar atât de important.

7. Deschide conturi și la alte case de pariuri.

Vor exista diferențe între cotele și piețele oferite de operatorii de pariuri. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să pariezi la fiecare casă de pariuri, întotdeauna ar trebui să pariezi responsabil și în limite prestabilite, dar în acest fel poți găsi cotele cele mai bune pentru evenimentele care te interesează.

8. Profită de free bet-urile pentru pariuri live.

Unii operatori oferă pariuri gratuite utilizatorilor, îndeosebi jucătorilor activi pe platforma de pariuri live. Chiar dacă sumele nu vor fi prea mari, îți oferă un prilej bun să testezi cum funcționează platforma respectivă.

9. Urmărește atent evoluția favoriților și pariază pe adversarii lor.

Multe competiții sportive au fost pline de surprize în ultimii ani, fapt deosebit de benefic pentru pariuri live. Acest lucru înseamnă că dacă, de exemplu, urmărești un meci în direct și forma echipei favorite nu pare prea bună, cota mai mare are șanse destul de bune. Nu trebuie să pariezi totdeauna pe echipa mai slab cotată, dar nu strică să acorzi atenție sporită formei echipei favorite, sau poate chiar să cauți pariuri împotriva echipelor inconstante.

10. Alocă un procent pentru pariuri riscante.

Un punter cu experiență va paria în mod obișnuit pe rezultate similare cu etapa precedentă. De exemplu, dacă Manchester United a câștigat etapa anterioară, iar în această etapă întâlnește un adversar de calibru similar și în condiții asemănătoare (deplasare, teren propriu, suspendări, accidentări, etc.), pariul prudent este tot pentru ”diavolii roșii” să câștige. Cu toate acestea, în ultimii ani mulți jucători încearcă tot mai multe pariuri împotriva pieței, pe raționamentul că dacă majoritatea ar avea dreptate, operatorii de pariuri ar fi în stadiu falimentar. Poți incorpora acest aspect în strategia ta de pariere printr-un risc calculat - un procent (de exemplu 10%), pe care îl poți folosi pentru pariuri mai ambițioase.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus