Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Adrian Șimon este câștigătorul turneului Interact Tenis Open. Profitul obținut în urma competiției a fost donat

Adrian Șimon este câștigătorul turneului Interact Tenis Open. Profitul obținut în urma competiției a fost donat

Între 2 și 6 aprilie s-a desfășurat prima ediție a turneului Interact Tenis Open, la care au participat peste 30 de jucători pasionați de acest sport. Atât profitul în urma turneului, cât și o parte din premiul obținut de unul dintre participanți au fost donate unor cazuri umanitare. 

Câștigătorul turneului de simplu este Adrian Șimon care l-a învins pe tânărul Marc Popescu în două seturi. La categoria dublu însă, acesta și-a luat revanșa alături de Ștefan Nicula după un meci foarte echilibrat.

„Ne bucurăm că avem ocazia să promovăm sportul sibian, acest turneu fiind doar primul eveniment dintr-o întreagă serie de evenimente sportive care vor urma”, spune Tudor Vlad, inițiatorul și coordonatorul proiectului.

Profitul obținut în urma turneului și o parte din premiul unuia dintre participanți au fost donate unor cazuri umanitare. 

„Echipa Interact Sibiu a ales să doneze profitul de 3000 de lei făcut la acest turneu unei cauza caritabile. Este vorba despre un băiețel,pe nume Nicolas, cu multiple probleme de sănătate căruia îi vom acorda sprijin prin intermediul Asociației O inimă de aur. În plus, tânărul Marc Popescu a ales să doneze o parte de premiul său unei cauze caritabile care va fi aleasă ulterior“, spune și Rareș Bereanu, președinte Interact Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus