Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
14°C

Aniversare la Tocile, sesizată de vecini: polițiștii au ”adus” cadou o amendă de 2.000 de lei

Aniversare la Tocile, sesizată de vecini: polițiștii au ”adus” cadou o amendă de 2.000 de lei

În urma unei sesizări, polițiștii din Cisnădie au descoperit o mică petrecere într-o pensiune din zona Tocile. Singurul amendat a fost cel care a organizat-o.

Polițiștii din Cisnădie au mers la pensiunea din Tocile ca urmare a unei sesizări făcută vineri după-amiaza (9 aprilie, în jurul orei 17:45), informează reprezentanții IPJ Sibiu. ”Au depistat 9 persoane care participau la o petrecere în incinta unei pensiuni din Tocile. Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie organizatorul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, celelalte opt persoane prezente au fost sancționate contravențional cu avertisment. Petrecerea a fost întreruptă”, se arată într-un anunț comunicat de IPJ Sibiu redacției Turnul Sfatului.

Amenda, avertismentele scrise și oprirea petrecerii au fost luate ca urmare a restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2, printre care se numără și interzicerea 

reuniunilor cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private. ”Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri”, amintesc polițiștii.

Vizualizari: 3134

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 5 luni

Deci vecinii i-au dat in gat. De ciuda ca nu i-au invitat si pe ei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus