Joi,
06.05.2021
Partial Noros
Acum
11°C

Petrecere la cabană, în mijlocul pandemiei. Amenzi de 8.000 de lei, „cadou” de la polițiștii din Săliște

Petrecere la cabană, în mijlocul pandemiei. Amenzi de 8.000 de lei, „cadou” de la polițiștii din Săliște

Polițiștii orașului Săliște au aplicat seară amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, după ce au descoperit că la o cabană din Orlat avea loc o petrecere cu 18 participanți.

Polițiștii s-au sesizat în jurul orei 23:30, cu privire la faptul că pe raza comunei Orlat mai multe persoane participau la un eveniment privat. Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar cei 17 participanți au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei. Petrecerea a fost întreruptă, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Autoritățile reamintesc faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus