Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Sibienii, înaintea meciului ultimelor două clasate din Liga 1: ”fiecare meci va fi ca o finală!”

Sibienii, înaintea meciului ultimelor două clasate din Liga 1: ”fiecare meci va fi ca o finală!”

În ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1, echipa sibiană FC Hermannstadt va juca la Iași, împotriva Politehnicii. Cele două echipe ocupă ultimele două locuri ale clasamentului.

Bătălia ultimelor două echipe din Ligă va fi una importantă, apreciază reprezentanții FC Hermannstadt, care în tur s-au văzut înfrânți pe teren propriu de Politehnica Iași, cu scorul 0 la 1. ”Va fi o confruntare între echipele care ocupă în prezent ultimele două poziții în clasament, dar una importantă pentru configurația finală a Ligii 1 înainte de play-out și play-off. În etapa precedentă, F.C. Hermannstadt a obținut o victorie clară cu F.C.Argeș, 4-1, acumulând astfel 26 de puncte, în timp ce ieșenii au reușit să învingă în deplasare pe cei de la Viitorul Constanța, 2-1, conturând o linie de două victorii și două înfrângeri în ultimele 4 etape din campionat”, se arată într-un comunicat al echipei FC Hermannstadt, remis redacției Turnul Sfatului.

Meciul în deplasare cu Politehnica Iași este programat luni, de la ora 17:30, iar din lotul sibienilor va lipsi Claudiu Belu Iordache, mijlocașul lateral fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt, Eugen Beza, spune că, de acum încolo, sibienii vor aborda fiecare meci precum o finală. ”Începând de la meciul cu Politehnica Iași, fiecare meci va fi ca o finală! Abordăm acest meci cu încredere, cu responsabilitate. Indiferent de rezultatul pe care l-ar fi făcut Poli cu Viitorul, noi le știm valoarea. Sunt o echipă cu jucători valoroși, au o unitate de grup foarte bună și merită să fie felicitați pentru agresivitate și pentru pressingul pe care l-au făcut. Vom încerca să scoatem maximum de la acest meci. Și noi suntem o echipă puternică și am demonstrat asta. Suntem o echipă cu un mare aport emoțional, așa cum am avut și am demonstrat la meciul cu F.C. Argeș. Trebuie să menținem nivelul ridicat. Orice punct în plus va conta la final. Nu este un meci pe viață și pe moarte, dar este un meci important”, spune Beza, potrivit comunicatului remis de FC Hermannstadt.

Sursa foto: FC Hermannstadt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1332

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus