Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Florin Cîțu: ”Coaliția de guvernare s-a făcut în jurul unor idei și principii, nu în jurul unor persoane”

Florin Cîțu: ”Coaliția de guvernare s-a făcut în jurul unor idei și principii, nu în jurul unor persoane”

Premierul Florin Cîți a făcut astăzi o declarație de presă în care a transmis partenerilor de coaliție că această formulă politică ce se află la guvernare s-a făcut în jurul unor idei, nu în jurul unor persoane, insistând că prioritară este acum lupta cu pandemia. ”Această luptă cu pandemia a împins la maxim tensiunile și este nevoie de o comunicare coerentă pentru a trece cu bine peste această pandemie. Avem nevoie de încredere în instituțiile statului. În acest context, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății. Vreau să îi asigur pe toți românii că eu cred în această coaliție de guvernare, ea s-a făcut în jurul unor idei și principii, nu în jurul unor persoane. Vă urez tuturor sănătate și trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes!”, a transmis Florin Cîțu.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost demis astăzi de premier, iar președintele Klaus Iohannis a semnat documentul de revocare din funcție.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus