Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Florin Cîțu: ”Coaliția de guvernare s-a făcut în jurul unor idei și principii, nu în jurul unor persoane”

Florin Cîțu: ”Coaliția de guvernare s-a făcut în jurul unor idei și principii, nu în jurul unor persoane”

Premierul Florin Cîți a făcut astăzi o declarație de presă în care a transmis partenerilor de coaliție că această formulă politică ce se află la guvernare s-a făcut în jurul unor idei, nu în jurul unor persoane, insistând că prioritară este acum lupta cu pandemia. ”Această luptă cu pandemia a împins la maxim tensiunile și este nevoie de o comunicare coerentă pentru a trece cu bine peste această pandemie. Avem nevoie de încredere în instituțiile statului. În acest context, am decis să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătății. Vreau să îi asigur pe toți românii că eu cred în această coaliție de guvernare, ea s-a făcut în jurul unor idei și principii, nu în jurul unor persoane. Vă urez tuturor sănătate și trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes!”, a transmis Florin Cîțu.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a fost demis astăzi de premier, iar președintele Klaus Iohannis a semnat documentul de revocare din funcție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus